Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Máme tu neděli 17. týdne tohoto roku a já budu chvilku kecat možná o něčem a možná o ničem.

10. oslavy krok po kroku

Máme tu znovu spuštění globálního chatu, já vím, je to jen na chvíli, ale po pravdě, je to více toxic než když ho vypínali. Pamatuji ty doby. Ano, našli se hráči, co psali soupeři, kde kdo stojí, avšak nepřišlo mi to až tak časté. Po prvotním návalu se to už teď uklidnilo. Osobně je to zajímavá vzpomínka a asi bych byl i za trvalý návrat. Muselo by to ale mít i určitá nová pravidla.

Jsem rád, že WG přidává nové styly a další “blbosti” na tank, ale ty tři styly na KV-5, KV-220 a M6A2E1 jsou hodně mimo. Je to můj názor. Možná vám se líbí. Naopak co se mi líbilo, alespoň jako nápad, jsou staré mapy jako kamufláž. A opět jako pamětníkovi Komarinu mi ukápla slza, tak jako při sledování videa s odebranými mapami, které jsem sdílel na FB HeatNews. Já nevím, mám jenom takový pocit, nebo staré mapy byli přeci jen o maličko lepší?

Celkově docela pěkně shrnul oslavy 10. výročí SuperKravaťák. V mnoha věcech s ním sdílím názor. V některých se rozcházíme. Každopádně za 3 klíče Speciální kamufláž na T30 není moc lákavá odměna.

Celkově vzato jsou pro mne oslavy 10. výročí jen další ze série eventů, které nutí pouze k hraní a není v nich osobní výzva. Těch je ve hře již tolik, že je nestíhám ani sledovat. Tak a zítra skočím na FL, abych se přiblížil k Obj. 777. Když mluvím o těch osobních výzvách, mohl bych zase začít plnit mise na Obj. 260 a Chimeru.

Klub rváčů

Na konec si nechám to, co rozvířilo vody na fóru, Klub Rváčů. Výsledky dopadly výborně pro Martyho. Za to mu gratuluji. Ovládl všechny kategorie.

Chcete-li vidět kompletní výsledkovou listinu, zde je odkaz na video od Eekeeboo – je to vlastně kompletní záznam streamu.

Když jsem mluvil o fóru, jedna věc se tam nesla z nelibostí, většina asi tuší, o co, respektive o koho, jde. Komunita WoT byla vždy hádavá, ale jedna věc ji rozděluje na dva tábory a podle toho, co čtu a vidím okolo, je silnější odpor. Bude zajímavé sledovat vývoj událostí. Tohle je téma spíše pro Viju a myslím, že určitě od něj uslyšíme názor v jednom z jeho videi. V tom pátečním už začal.


Ano, vím slíbil jsem soutěž, ale neměl jsem nějak čas. Určitě o ni nepřijdete, mám to vymyšlené, jen najít to okénko a uspořádat jí. Není to jediná věc, co se zdržela. Plánů a nápadů co dělat na webu je mnoho, ale toho času je málo.

Tak čus za týden, kdy budeme mít za sebou prodloužený víkend. A já jdu na ty mise.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments