Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Po týdenní pauze je tu opět mé kecací okénko.

Nedostatek času

budu se trochu vymlouvat, ale prostě jsem teď trochu více zaneprázdněn v zaměstnání i v osobním životě. Tím pádem jsem tady na to trochu kašlal. Do budoucnosti nevidím, ale teď, minimálně v zaměstnání budu mít trochu více klidu. Tímto bych chtěl poděkovat Vijovi, Mikempovi, Monče a zbytku týmu za pomoc.

Když už jsme u toho poděkování, Vortho mi taky dost pomohl. Jelikož jsem s tvorbou stránek samouk, tak prostě není tento web dokonalý. Nejvíce se to projevilo na slidech map. Nepoužíval jsem cache. Nyní je už nastavená a běží. Web by měl být rychlejší. Tímto mu také děkuji za radu.

Cesta do Berlína

Upřímně tyto PvE eventy mne moc neoslovují. Hrál jsem to chvíli v četě pěti hráčů a to byla celkem sranda, ale po dvou hodinách ně to omrzelo. Poté jsem si dal bitvu “solo”, vyjel 50% slevu a koupil IS-2S za goldíky. Nápad to není špatný, ale chce to ještě zapracovat na provedení. Samotného mě nenapadá, jak.

IS-2S je celkem zajímavý tank a ta síťka, co vozí na sobě, opravdu funguje. Dostal jsem od 50 TP HE za 0. Když se přede mnou objevil, viděl jsem se v garáži a ono ejhle, žádné poškození. Jinak je to normální IS-2, jen má trochu horší mobilitu. Na posádky dobrý.

Common test

Máme tu další testování aktualizace, tentokrát s pořadovým číslem 1.9.1. Je to teprve první kolo testování, ale přináší zajímavou funkcionalitu. Nálepky, která se mění dle zásluh. To se mi líbí, jsou to takové MoE, které se dají koupit. určitě zajímavý nápad. Cesta, kterou se WG vydává v monetizaci hry, se mi začíná líbit, jen ty ceny trochu doladit. Tady si přiznám, že pokud se ten styl na STRV objeví v prodeji, tak jdu do něj.

Když ale nad tím tak přemýšlím, aby nebyl v 2. battle pasu. Vždyť tento bude končit a nová aktualizace by měla dorazit někdy v červnu. Tak se nechám překvapit.

Test nám přinese opět Ranked Battles. Vozidel, která by se mohla objevit jako odměna, je mnoho. Zajímavější bude ale avizovaná změna tanků v bonovém obchodě, jež byla oznámena na streamu s vývojáři.

Pak už je tu jen mapa Berlín a drobné úpravy vozidel nižších tierů. Tím je myšlena hlavně oprava vozidel, co byla posunuta o úroveň výše a nikdo jim nedal patřičný buff.

A je tu konec

Až se dostanu opět zpět do dění okolo hry tak, jako to bylo dříve, začnu opět změny komentovat a ne jen tady plácat. Tak čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments