OznámeníWorld of Tanks

Další změny map na supertestu

Je tu druhá vlna změn ve vyvážení map. Jedná se o stejné mapy jako minule, tedy Prochorovka, Ruinberg a Útesy

Velitelé!

Plánujeme druhé kolo změn u map Prochorovka, Útesy a Ruinberg. Podělte se s námi o názory na tyto změny a zpětnou vazbu.

Porovnání je po úpravě/ před úpravou.

Prochorovka

Terén na kopci jsme mírně prohloubili, aby se vozidla mohla snáze dostat do úkrytu v případě, že je nepřítel odhalí v křoví.

Stejně tak jsme mírně prohloubili terén v oblasti bažiny. Směrem k cestě tak vznikla oblast, ve které se dá skrýt před palbou z kopce.

Ruinberg

8.1–8.2 Přidali jsme „balkónek“ pro tým z horní základny. Neposkytuje stejnou palebnou pozici v zelené oblasti jako 8.2, ale nabízí pozice, ve kterých se tým z horní základny může krýt a odstřelovat cesty vedoucí k „balkónku“ 8.2.

Zmenšili jsme výšku některých trosek, čímž vznikla příležitost k palbě z nových pozic.

9 O něco jsme zmenšili haldu a odstranili nedalekou prohlubeň. S vozidly středně velkého profilu je stále možné využít taktiku skrývání korby, vozidlo však neskryjete úplně celé.

Útesy

Místo, kde se na začátku bitvy objevují vozidla, jsme pro oba týmy o kousek posunuli, abychom vyvážili čas potřebný k přejezdu do klíčových pozic.

Domy jsme posunuli tak, aby spojencům usnadnily přejezd do vyvýšených míst.

Útes jsme zmenšili, abychom vyvážili čas, který týmy potřebují k přesunu na kopec.

Vytvořili jsme kapsu, která pomáhá při útocích na nepřátele nacházející se na kopci.

Oproti předchozímu testu jsme snížili kopec a zvětšili prohlubeň, aby se ze svahu hrálo lépe.

Odstranili jsme malou skálu poblíž křoví, která prakticky neměla na hru vliv. Velkou skálu jsme přesunuli a zvětšili. Nyní poskytuje krytí před nepřáteli projíždějícími kolem vody.

Pro vozidla vyjíždějící nahoru jsme z obou stran upravili tvar útesů, abychom vyvážili čas jízdy a příležitosti k ukrytí.

Vytvořili jsme pozici pro tým z horní základny. Nyní se jeho tanky dostanou do palebných pozic uprostřed, když projedou za majákem. Tato pozice je podobná jako „výjezd z vody“ pro tým ze spodní základny.


Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments