OznámeníWorld of Tanks

PvE režim podrobněji

Cesta do Berlína, nový PvE režim tu s námi bude od 4. do 18. května. 

Oproti loňskému PvE eventu budeme tentokrát na straně útočníků, což slibuje více akce a vyšší tempo bitev. Podle dostupných zpráv se má event odehrávat na čtyřech mapách. Pro nás nejzajímavější bude samozřejmě samotný Berlín, který se má následně dostat i mezi mapy přístupné pro klasické náhodné bitvy. Další mapou bude jedna z částí Normandie, letní mapy pro Frontovou Linii. Tato mapa bude samozřejmě příslušně upravena, aby vyhovovala potřebám PvE eventu. Poslední dvě mapy prozatím nejsou známé, jakmile budeme vědět více, dozvíte se to.

Máme též první informace o odměnách. K těm drobnějším patří emblémy a medaile, a, což je o hodně zajímavější, i trofejní vybavení. S prvním trofejním vybavením jsme se setkali v rámci Battle Passu a toto by měla být druhá příležitost, jak nějaké získat. A ani sběratelé tanků nepřijdou zkrátka. Součástí akce by měla být obdoba maratonu, jaký známe z minulosti. Tedy postupné odemykání vyšších a vyšších slev na odměnový tank až do 100%, přičemž ti, které by event nebavil a více si váží svého času než peněz, by měli mít možnost tank klasicky (nebo se slevou) zakoupit.

Odměnovým tankem bude modifikace tanku IS ověšená rámy s pletivem a další doplňkovou ochranou. Do hry přichází jako tier 7 sovětský premiový těžký tank IS-2E a před delší dobou jste si o ní mohli přečíst v našem článku. Historicky byl tento princip ochrany proti pancéřovým pěstem údajně opravdu na těchto strojích použit v boji v městských oblastech koncem války, například při útocích na města Budapešť, Vratislav a právě Berlín.

IS-2E