Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Dnes to vezmu asi z rychlíku. Tak jedem.

Oslavy, otázky a kód

10. oslavy výročí WoT je v plném proudu, po koblize, alias 2. battlepass, tu jsou otázky. Když jsme je díky Vijovi měli přeložené, tak jsme trochu hádali, co to bude, tedy hlavně já – a netrefil jsem se. Počet britských tanků byl prý 20. Nebudu o tom diskutovat, tu dobu nepamatuji a pokud byl ten strom, co jsme našli, správný, bylo jich zkrátka 17. No, to nechme za sebou.

Když jsme tedy sečetli čísla, dostali jsme 1357, slavný kód. Hned první den jak my na stránkách, tak Sstyx na svém FB zveřejnila zprávu s tímto číslem a že je to tedy “bonusák”. Tohle vše se událo v úterý. A ve středu to začalo. FB skupiny byly zaplaveny otázkami, jaký je dnešní bonusový kód. Někteří statečně vysvětlovali, jiní nadávali. Do určité chvíle jsem byl taky trpělivý.

Nakonec jsem se podíval na vysvětlující video od našeho CC a pochopil jsem. V názvu množné číslo a a ještě fádnější teorie okolo čísla 1357. To byl vrchol a já se parádně pobavil u jeho videa, když nad druhou otázkou přemýšlel.  No prostě paráda. Krátký příběh máme za sebou, tak pojďme dál.

500

Ne, tohle není kód, je to počet “like” na FB. Když jsme tedy dosáhli “pětikila”, za což fanouškům děkuji, tak si dáme v příštím týdnu soutěž. Podmínky zveřejním během několika nadcházejících dnů.

Souhrn na konec

Tak v rychlosti.

Odměna za RB by měla být na účtech. A jelikož Dorien ji získal taky, můžete se těšit na článek.
FL se přehoupne do druhé poloviny a brzy (v květnu po 4. epizodě) si budeme moci vybrat první odměny, 27.4. vypukne 3. epizoda.
Aktualizace 1.9 – tady se počítá také s datem 22.4.

Chtěl jsem ještě komentovat záznam ze streamu, ale nechám si to na jindy. Tak čus za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments