Common TestWorld of Tanks

Aby to bylo jednodušší…

Všichni máme už od včerejšího večera možnost si vyzkoušet změny, které přijdou ve verzi 1.9. Neohlášenou novinkou je další část skladu, prozatím nepojmenovaná a označená jen jako zkušební.



V tomto zkušebním či testovacím obchodu jde platit novou měnou, která zatím nemá žádné jméno. Půjde ji údajně získat plněním zvláštních bojových misí a je tedy možné, že v budoucnu nahradí některé žetony z misí. Na test serveru každý dostane 700 kusů této měny. Nová část obchodu je rozdělena do tří sekcí se zvláštními názvy : Doplňky, Čerstvé potraviny a Suché potraviny. První část je prozatím prázdná a můžeme jen hádat, jestli v ní budou posádky, tanky nebo něco jiného, v druhé jsou prvky přizpůsobení, tedy kamufláže, emblémy a obtisky, ve třetí pak směrnice pro posádku a pro tanky, osobní zálohy a spotřební doplňky.

 

Po kreditech, goldech, normálních a volných zkušenostech, bonech, různých žetonech a bodech tu tedy máme další herní měnu. Osobně jsem zvědavý jednak na to, co z této novinky nakonec bude, tak na to, jak Wargaming tuto novinku odůvodní. Vývojové stromy se totiž zjednodušily údajně kvůli nepřehlednosti, noví hráči se v nich prý obtížně orientovali. Oproti tomu se nákup tanků a všeho, co k nim patří, rozstrkává na více míst, z nichž některá jsou poměrně ukrytá. Také kvůli zjednodušení?

Zdroj:
rykoshet, test server klient, wotexpress
0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments