Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Týden je opět u konce a já jsem tu se svým koutkem po dvacáté.

WG a vir

V této neutěšené době, kdy je svět sevřen panikou z nové nákazy, přispělo i WG v boji proti ohrožení a to nejen darování 14 dnů PÚ pro všechny hráče, ale i podporou výzkumu viru a pomocí. Nechci tady být nějaký mudrc, ale situace je vážná a vyžaduje jistá opatření, buďte rozumní.

Pojďme k zábavnějším věcem

Na supertestu se objevil další tank na 9. tieru. Jak bývá u WG zvykem, tak tato vozidla bývají většinou odměnou za eventy. Tak jako nyní za FL a Ranked battles. Vzhledem k tomu, že WG po tieru VII začíná zaplňovat i tier IX, a teď se budu opakovat, není na čase vymyslet i nějaký režim pro tyto liché třídy? I kdyby jen nějaký event, nemusel by to být přímo herní mód.

Tento týden byl nějaký chudý na novinky. Je pravdou, že bylo oznámeno, kdy začne CT 1.9, což by mělo být někdy teď, ale jinak jsem nic nezaznamenal. Teda až na našeho CC. To tady už nebudu rozvádět, vše jsem řekl již v článku.

I přes to, že je toto jubilejní 20. díl mého nedělního sloupku, nemám co dodat. Tím se s vámi loučím a doufám, že příští týden bude více o čem psát. Nezapomeňte nás sledovat na FB, kde se objevují drobnosti, aktuality a další zajímavosti, tak čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.