Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Jako každou neděli, i dnes si to neodpustím a napíšu pár řádků.

Vydávání článku a jejich stahování

Jistě jste si všimli mého nepříliš úspěšného týdne. Ano, je to tak, vydal jsem o den dřív Vijův článek o ISU-152K a pak dokonce koncept od Hoggyho, který byl silně rozpracovaný. První jsem nechal, jelikož byl prakticky hotový. Druhý jsem raději stáhl a vyjde někdy v příštím týdnu. To je spíše pro upřesnění. Budu se snažit, aby se to neopakovalo moc často.

Když jsem začal stránkami, mám na vás jednu otázku. Tento týden, je v prémiovém obchodě Renegade. U této příležitosti jsem znovu vydal “recenzi”. Jaký máte názor na znovuvydání recenzí, když se stanou znovu aktuálními.

Co nás čeká a nemine a co nás minulo a skoro nic se nestalo

Máme za sebou velkou aktualizaci, a nejsem sám, kdo na ní má názor, že se jedná celkem o zbytečnou aktualizaci. Ano, donesla nové celkem užitečné prvky. Hlavně ty denní mise, to je krok kupředu. Zámečky byly dost náladové. No a tady je Kravaťákovo video.

U patche ještě zůstanu, Vija vyštrachal “buff” koleček. Čekali jsme s vydáním, než se to potvrdí ve hře a k tomu taky došlo. Od mnoha hráčů máme informace o zlepšení jízdních vlastností. Těšte se na Frontovou linii, kde se budou konat rychlostní závody. Jinak nároky na 15. úroveň na FL jsou rozumnější než loni. Pokud je ještě něco nezmění. Kompletní informace o eventu najdete na hlavní stránce WG.

S frontovkou se váže ještě jedna drobnost. Je jí soutěž vyhlášená na foru. Pokud máte zájem se jí zúčastnit, podívejte se na podrobná pravidla na tomto odkazu.

Nakonec je tu tank rewards, který nám nabízí na výběr tři vozidla. Osobně, pokud se mi to podaří splnit, budu brát HT no. VI, je to jediný tank, který nemám v garáži z nabízených. Pokud vy nevíte co si vybrat, dovolím si zde sdílet video opět od superkravaťáka, které vám může pomoci s výběrem.

Tohle je už opravdu závěr

Dnes je MDŽ. Takže všem takistkám přeji dobré RNG, přesnou mušku a hodně výher.


A já se s vámi pro dnešek loučím a čus za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments