OznámeníWorld of Tanks

Frontová linie a Steel Hunter

Vloni proběhly dva eventy. Frontová linie a Steel Hunter. Oba vzbudily pozitivní ohlas a proto se letos budou opakovat.

O tom, že se budou opakovat jste se jistě dozvěděli již z příspěvku na oficiálních stránkách. Pokud jste si pustili i video, tak toto pro vás nebude moc velká novinka. Nejdříve začneme trochou opakování z původního příspěvku. Každý ze tří odměnových vozidel bude stát dvanáct žetonů. Jednotlivé žetony získáte za jednotlivé epizody obou režimů.

Frontová linie

Celkem nás čekají čtyři epizody Frontové linie. Začátek bude v březnu, další dvě budou v dubnu a poslední by měla být v květnu. V každé epizodě můžete získat tři žetony, za 5., 10. a 15. úroveň. Uvidíme jak bude složitý postup úrovněmi a jak velký “grid” to bude. Loňských deset epizod byl celkem zápřah a kdyby nebyly ke konci zálohy, tak jsem na AE Phase I nedosáhl, jelikož mne to po získání Emila 1951, což byl můj původní cíl v eventu, již moc nebavilo.

Steel Hunter

V druhém eventu s názvem Steel Hunter budete moci také získat celkem tři žetony za epizodu. Ty se budou konat od srpna do listopadu. Více podrobností, za jakou úroveň nebo za kolik bodů získáte token není, avšak jistě se to včas dozvíme. Pokud někdo neví co je to SteelHunter, jedná se o battle royal mód, ve kterém si postupně vylepšujete tanky a sbíráte zásoby.

Něco málo k odměnám

AE Phase I není nutné představovat. Loni se o něm psalo a mluvilo hodně. Zato Obj. 777 var. II je novinka, o které se mluvilo již mnohokrát na supertestu, to samé platí o Char Futur 4, představený na testu jako Projet 4-1

Ať počítám jak počítám, vychází mi, že pokud budete velmi aktivní, dosáhnete na dva ze tří tanků. Ten kdo si loni vyjel Američana, může mít v garáži kompletní sbírku. Pokud jste to však nedotáhli do konce a chcete tohoto veterána musíte oželet jednu z novinek.


Budete usilovat o obě odměny nebo vás to nechává chladné? Já se spokojím s jedním vozidlem.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments