Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Neděle je tu a s ní moje plkání.

O čem bych vám dnes povídal?

Jak WG dostalo rozum? Nebo o maratonu? Sám nevím.

No budiž, podívejme se na to postupně. Sandbox skončil, na jednu stranu jsem rád, že se testované věci nedostanou dále, již minul jsem psal, že WG nevolí správnou cestu. Jsem pro to, aby se hra vyvážila, ale navýšení HP a poškození základní munice není cesta. HE granáty, no osobně mi až tak nevadí, když by přišly o penetraci, ale musí se “vyvážit“, tady se opět budu opakovat, ne ideální, ale dobré by byly hodnoty z druhého testu. Pokud nevíte hodnoty, jsou zde k nahlédnutí.

Maraton o Buráka. Tady jde opět WG cestou strašného gridu 245 000 expů za 10 dní. nehledě na fakt, že se to kříží s kampaní. V mém případě by to znamenalo odjet 330 bitev za 10 dní a to se dá opravdu těžko. Mise pro tier 10 sice mohou počet odehraných bitev snížit, ale i tak budu muset odjet víc, než by se mi líbilo. Tím pádem mi nezbyde než tank ožele nebo koupit s nějakou slevou. Opravdu by mne zajímalo, kdo z vás tank vyjede na 100%.

Trochu se vrátím k defenderovi. Na tuto myšlenku mě přivedl Vija v jedné informačce. Když byl defender prvně uveden do hry, strhl se hate a následně se mluvilo o tom, že nebude vrácen do prodeje. Když se objevil v krabičkách na vánoce, ještě se trochu prskalo. No a dnes je v prodeji a nikdo ani neštěkne. Je vidět změna v komunitě. Je to ale tím, že “staří” hráči přestali hrát a “mladým” je jedno co je ve hře? Nebo za to může celkový vývoj hry?

No a to je asi vše. Měl jsem náročný pracovní týden, takže jsem neměl moc času někde brouzdat. Dnes je to krátké. Ale Vija připravuje dlouhý článek.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments