Common TestOznámeníWorld of Tanks

Skryto v datech budoucí aktualizace 2.díl

Pokračujeme v ukázkách customizačních stylů nalezených v datech budoucí aktualizace 1.7.1.

Obj. 261

Do hry má přijít set “Thin case”, “Дело тонкое” neboli “Tenká záležitost” – nějak mi uniká význam tohoto názvu pro sovětské dělostřelectvo. Pokud se nemýlím, mělo by se jednat o vůbec první 3D set pro artynu, případně mě v komentářích opravte. Jedná se o set historický, není známo kdy a jak půjde získat. Technická cena je předběžně určená na 6.000 goldů, což je opravdu hodně, ale připomínám, že ceny se před uvedením na herní server většinou mění. Technické doplňky opět působí velmi propracovaně a na obrázcích si všímám spousty krásných detailů. Bohužel nemůžu posoudit, jak moc se tento stroj liší od jeho základní podoby ve hře, artyny vídám jen jako cíl své střelby. Zdržím se tedy dalšího pošťuchování a připojím už jen můj osobní dojem, že větve na tanku na mě osobně působí dost nedokončeně, uměle, jako by tam snad ani nepatřily. A samozřejmě nesmím zapomenout na “oficiální” popisek, opět formou vzkazu či dopisu stejně jako u egyptské IS-3.

“… a ještě vám řeknu, milovaná Kateřino Matveevno, že dělostřelecká vojska nejsou vůbec tím, co jsem očekával. V náborové kanceláři mi popisovali tohle řemeslo jinak, tvrdili, že úspěch jakékoli operace závisí na našich činech, že na nás leží důležitá povinnost, ale není tomu tak. Nepřežijeme bez podpory. Počítáme s tím, že rozbijeme nepřítele na 30 mil, ale myslíme na to, že na druhé straně je stejný dělostřelec, který bude lovit nás. A pod nosem nám slídí nepřátelský průzkumník, takže nevíme, kdy na nás vletí po zuby ozbrojená skupina protivníků. Co budeme dělat, až se tak stane, nevíme. A to ještě nic není, třetího dne nás poslali zaútočit na jedno město. Nedokážete si představit, má milovaná Kateřino Matveevno, jak to máme těžké v pouličních bitvách s tímhle výmyslem. Jedna věc mě ale hřeje – vaše fotografie na srdci, a text přísahy vedle ní. Pokud se mi něco stane – prosím nesáhněte si na život, nic to nespraví.”

Kranvagn

Velmi prapodivně působí set Hjalpkran pro švédský tank, až do chvíle, kdy si vzpomeneme na skutečnost, že v rámci utajení byl projekt Emil nazýván jako samohybný jeřáb. A tu ho skutečně máme, včetně takových vtípků, jako jsou stavařské přilby pověšené na výmetnicích zadýmovacích granátů. A nezůstalo u jednoho jeřábu, dalších podobných prvků na tanku najdete víc. Detailní zpracování začíná u 3D setů být standardem a není mu co vytknout, celkově styl hodnotím jako velice povedený žert. Styl je samozřejmě nehistorický a prozatímní cena je opět 6.000 goldů. Provází jej tento text :

… Akutní nedostatek techniky. Pásové traktory lze spočítat na prstech a kolové traktory v těchto bažinách uvíznou. Takže jsme si poradili jak to šlo. Brzy to nekonečné bahno zamrzne a přijdou jiné stroje, ale prozatím si musíme vystačit s tím, co máme. Náš nový přítel nebyl pro armádu moc užitečný, ale pro nás, cestáře, je to pomocník jak má být. Nejprve jsme chtěli odstranit věž, ale to nešlo – aby z tanku byl jeřáb, byl třeba někam dát jeřáb. Pěkně se vybarvil náš přítel, dokáže táhnout tolik poražených stromů co sedm jiných strojů, nezapadne v měkkém bahně, nebojí se houští. Brzy tu bude silnice. Široká víceproudá dálnice. A bude to zásluha i našeho ocelového pomocníka.

T-44-100 (R)

K poslednímu setu jen krátce, protože jej na EU serveru pravděpodobně neuvidíme. Je totiž určený pro tank, který je exkluzivně dostupný pouze pro ty hráče, kteří užívají ke komunikaci operátora Rostelecom a uzavřeli s firmou smlouvu. A jelikož se vývojáři “drží tématu”, jedná se o “spojařskou” variantu tanku. Je vidět, že smysl pro humor zřejmě Wargamingu nechybí.

Poslední věcí, která je prozatím známá, je podoba odznaku pro 10% nejúspěšnějších hráčů v nadcházející klanové válce, bohužel k dispozici pouze v miniaturní velikosti.


První díl

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments