Common TestOznámeníWorld of Tanks

Skryto v datech budoucí aktualizace 1.díl

Ne všechny novinky má ve zvyku Wargaming oznamovat předem. Ale ony si cestu najdou.

Takže vám můžeme ukázat hned několik customizačních stylů, které byly nalezeny v datech hry na supertestu budoucí aktualizace.  Samotné novinky, které v aktualizaci mají přijít, mají svůj samostatný článek. Některé si budete moci vyzkoušet na testserveru pravděpodobně 16. ledna, nebo v ostré verzi na konci měsíce o CT a aktualizaci jsme informovali v dnešním článku. A těm, kteří budou u dvoudělových tanků spěchat na nejvyšší tiery, připomínám, že součástí 10. úrovně vánoční atmosféry jsou národní blueprinty pro SSSR. Takže proč je nevyužít právě na tuto linii? A pokud ještě 10.úroveň sváteční atmosféry nemáte, je poslední příležitost ji získat. Máte čas do 14.ledna, pak vánoční garáž zmizí.

Progetto M35 mod46

A teď už k jednotlivým stylům. Začneme, podle mého mínění, velmi pohledným stylem “Safari koraccato” . Jeden ze zdrojů uvádí, že má jít o styl nehistorický, čemuž se vcelku divím, a jeho technická cena byla prozatím stanovena na 3.500 goldů. Spekuluje se, že by mohl být oficiálně zveřejněn v souvislosti s první epizodou Frontové linie. Styl je detailně propracovaný, celý stroj pokrývá maskovací síť s palmovými listy, lebka se přesunula z věže na předek podvozku a na tanku najdete spoustu dalších věcí, zásoby paliva a vody, typické italské přilby s chocholem černých per navrchu a i pár “domorodých” připomínek italské účasti v bojích v Africe. Oficiální popisek prozatím není známý.

IS-3

Dlouhodobě mezi hráči oblíbený tank se dočká stylu s názvem “Montu”. Stroj je opět ověšen pouštními doplňky a výrazným prvkem je protiletadlová zbraň na střeše věže. U tohoto stylu už máme k dispozici i “oficiální” popisek ve formě jakéhosi dopisu či vzkazu. Máme se snad těšit na nějaký herní event připomínající některý vojenský konflikt, do kterého se zapojil Egypt?

“Podívej, Azizi, tohle je pořád ten stejný stroj. Velení stále pochybuji o tom, že bychom rychle zvládli obsluhu ruského tanku. Ale to my postavili pyramidy před tisíci lety, zatímco zbytek světa se sotva naučil rozdělat oheň! Dokonce i moje žena zvládne řídit tohle vozidlo, dej mi jen čas. Jedná se o jednoduchou a spolehlivou techniku. Jen se na něj podívej, Azizi, jak je ten tank poznamenaný bitvami a pouští, ale stále nahání hrůzu jako bůh válek a krásný je jako naše sfinga. Máme štěstí, že jsme ho získali – bude nám užitečný, pamatuj na moje slova.”

 

…Pokračování  v 2.dílu