Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Uteklo to jako voda – Vánoce za námi, Silvestr za námi a je to už čtrnáct dní, co vyšel poslední Doktorův koutek.

V prvé řadě Vás chci všechny přivítat v Novém roce a popřát mnoho úspěchů jak na bojišti, tak v osobním životě.

Co se dělo a co se bude dít.

Nejvýznamnější věcí, co se bude v nejbližší době konat, je kampaň na globální mapě. Opět začíná hon na hráče a hráči se snaží dostat do lepších klanů. Migrace začala. K tomu se pojí jedno prohlášení zástupce klanu FIVE na FB. Musím ocenit, že neberou lidi aby je dostaly na tank, ale na kampaň mají vybrané hráče, co pravidelně jezdí a jsou členy klanu delší čas nebo je v klanu znají. Důležitou věcí, kterou zmiňují, jsou úplatky. Ano, reálné peníze za vyjetí tanku. To opravdu jste ochotni zaplatit tisíce za “Chiefa” nebo “devětsetsedmu”? Těší vás pak tyto tanky? Na druhou stranu je pak příjemné rozstřílet někoho, kdo není schopen využít potenciálu tanku. Protože tank vám bitvu nevyhraje.

Jeden z úlovek z discordu.

A těm, kteří nabízejí vyjetí, nechcete se nad sebou trochu zamyslet? Nedávno mi na FB vyskočila dokonce stránka, kde byl pěkně přehledně udělaný ceník služeb, nabízeli zlepšení statů, tři MoE, vyjetí Obj. 260 nebo 279 (r) a další služby. No, výška cen mne celkem překvapila. MoE na poslední jmenovaný tank za 13000 Kč. Tohle mi celkem kazí pocit ze hry.

Pojďme k něčemu veselejšímu

Byl tu Tank rewards o M56 Scorpion, podařilo se mi jej získat a při té příležitosti jsem ho podrobil stejnému bojovému testu jako T25/2 a M18(90). Článek mám rozpracovaný a příští týden se ho chystám vydat. Tím ovšem odměny neskončily, již dva dny probíhá další kolo, kde je hlavní cenou Panther M10.

Přes hodnocení amerických stíhačů se dostávám k mé soutěži. Jsem trochu zklamán. Máme jen dva účastníky, doufal jsem alespoň v pět hráčů. Tím pádem je to jednoduché. Dido_Skydo_SK a _Bendy__ jsou. Oba hráči splnili podmínky. Dido na 97% a Bendy na 90%. A jelikož není 3. výherce, tak oba dostanou 5000 goldů. Mohou je očekávat během příštího týdne. Taky se pochlubím, já se dostal na 80%. Zkrátka nejsem skiller.

Plány do nového roku

Rád bych rozšířil základnu redaktorů. Já jsem se začal věnovat několika projektům. Ať jsou to klany, dále pak nějaké to hodnocení vozidel a další, co mne napadnou. Nedílnou součástí toho, co dělám je údržba webu a další drobnosti okolo. Vija momentálně dělá většinu překladů. S92 spravuje články a snaží se po mě a Vijovi opravit nejhorší chyby a dělá na svých věcech. Eat je momentálně spíše pasivní a Dorien má osobní důvody, proč teď nic nepíše. Proč tohle vše píšu? Nestíhám sledovat Forum, FB, YT a další možné kanály, kde by se dalo něco zachytit. Pokud by někdo z vás měl chuť se přidat, stačí se jen ozvat.

Sstyx jsem záměrně nejmenoval, patří stále do našeho týmu, ale má teď hlavu plnou jiných starostí a povinností, než psát články. Zatím jí to jde dobře.

Samozřejmě nejdůležitější plán je pokračovat v zveřejňování zákulisních informací a leaků. Stejně jako v loňském roce.

Ještě jeden plán je. Mám si prý pro svoje nedělní články najít lepší náhledový obrázek. Mám takovou představu, ale nejsem schopen ji se svým umem v Corelu a podobných programech zrealizovat. Nabídne mi někdo pomocnou ruku?

To by asi pro dnešek mohlo stačit, tak zatím.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments