Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Máme těsně před Vánoci a já se s vámi v tomto roce setkávám naposledy u nedělního sloupku.

Rekapitulace a pohled do budoucna

Měli jsem tady článek, co se v roce 2019 povedlo. Je to již staršího data vydání, ale rád bych se k němu vrátil. Je úctyhodné, kolik toho vlastně ve WG udělali, měli jsme WoT Clasic, Steel huntter, Frontovou linii, ban map a mnoho dalšího. Je to hezké, že se ve hře něco děje, ale já s láskou vzpomínám na dobu před pěti lety, nejde ani tak o změny ve hře, ale spíše o množství eventů, bylo to tak nějak lepší. A troufnu si říct, že si nepamatuji během akcí tolik chyb a micro patchů.

Tím se dostávám k plánům WG na příští rok. Dostali jsme informace o přepracování posádek a munice, to je asi to nejžhavější z plánovaných změn. Nejdříve tedy k posádce. Mám z toho osobně špatný pocit. Neříkám, že není s posádkami něco potřeba udělat, ale předělat mechaniku kompletně mi v prvé řadě připadá jako velice náročný úkol a za druhé nechci mít “jen” velitele. Spíš by se mi líbil “upgrade” stávajícího systému. Snad to dopadne dobře. Předpokládám brzký návrat sandboxu, kde se tyto změny budou zkoušet.

Munice je druhá zásadní změna. Tu naopak vítám, ale i zde mám výtky. Tanky dostanou buff HP a DMG na standardních nábojích a naopak “zlatá” zůstane beze změn. Je to opět složitější cesta než prostě rebalancovat jen “goldy”. Ano, součástí změny munice má být i balancování vozidel. To není vše, ještě je tu kontroverzní balanc HE, který se velké části hráčů nelíbí. Nechci to tady moc rozvádět, Vija to celkem pěkně shrnul ve dvou článcích. Temném a světlém nehledě na Q a A ze streamu.

Daruj a budeš obdarován

No dost negativního, chce to i něco pozitivního. Jsou tu vánoční svátky. My tankisté kupujeme krabičky jak šílení a doufáme, že nám padne Obj. 703 V. II a E 75 TS. Zúčastnil jsem se letos akce !! JEŽÍŠKOVSKÁ BALÍČKOVÁ BITKA !!, pořádanou ve skupině World of Tank CZ/SVK, je to v podstatě řetěz kdy jsme se postupně obdarovali, až řetěz skončil. Mám z toho lepší pocit, než kdybych si krabičky koupil sám. Pokud se akce bude i příští rok opakovat, určitě se zúčastním.

Zbývá mi jen se s vámi pro tento rok rozloučit. Všem vám přeji příjemné a klidné prožití vánočních svátků a šťastný Nový rok. A do roku následujícího přeji pevné nervy na publicu, hodně úspěchů v klanových kampaních a hlavně dobré RNG.

A WG přeji hodně zdaru při úpravách hry a spokojené hráče.

Tak ahoj v novém roce 2020

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments