OstatníWorld of Tanks

Pár vět z moskevského „Streamu roku 2019“

Odpovědi vývojářů WoT na otázky bloggerů EviL GrannY, Amway921 a LeBwa

Na otázky odpověděli

Maxim Chuvalov (Global Publishing director World of Tanks)

Alexej Iljin (produktový manažer World of Tanks)

Vjačeslav Makarov (produktový ředitel World of Tanks)


Příští rok bude každá epizoda Frontové Linie samostatnější. A i když budete hrát pouze Steel Hunter (Battle Royale režim WoT), můžete i tak získat všechny odměny. Odměny budou nové. Steel Hunter a Frontová Linie budou mít jednotný progres, který bude trvat celý rok se společnými odměnami. Hraní všech epizod obou eventů nebo nucený grind Frontové Linie však již nebude nutný. Můžete hrát pouze v Steel Hunter nebo Frontové Linii, a sbírat všechny odměny.

O Frontové Linii letos: ano, možná jsme to trošku přehnali a epizod bylo příliš mnoho. Příští rok jich bude méně.
Nyní je posádka ve velmi aktivní fázi vývoje. Sbíráme sestavy posádek, zkoumáme je a hrajeme si s nimi. Pokud jde o zapomínání posádky na ovládání jejích minulých tanků, rozhodli jsme se tento systém zjednodušit, protože – ano, opravdu – je to pro hráče komplikované a nepohodlné a v současné realitě také prostě irelevantní. Zjednodušíme tento systém a promluvíme si o něm později.

Dotaz: Na začátku eventů máte obvykle spoustu problémů, Halloween byl úplně zrušen. Proč se to děje a co je třeba udělat, aby všechno proběhlo hladce?

To je náš komplexní vnitřní problém. Nyní pracujeme na vylepšení a změně některých procesů. Konečně, v poslední době počet našich zaměstnanců ve vývoji výrazně vzrostl. A sehnat lidi, zaučit je, uvést je do všech procesů – to vše je velké množství práce samo o sobě. Navíc byla část eventů vyvíjena s velmi velkou účastí nových lidí. Někdo někde selhal.

Budeme se snažit změny posádek udělat spravedlivě a nikoho neošidit. Jak to bude vypadat v číslech, stále nevíme. A jestli se někde přepočítáme a hráč nás podvede, tak to přežijeme, to je v pořádku. Hlavní je nepřipustit získání extrémně dobrých posádek se všemi schopnostmi.
Při změně posádky nebude možné změnit její národnost.

– Rok 2019 byl bohatý na herní události. Rok 2020 bude spíše významný zavedením nových funkcí. Tedy eventů v roce 2020 bude méně než letos.
– Kromě dvouhlavňových tanků budou v roce 2020 uvedeny dvě nové větve těžkých tanků (pozn. Italské a ???)

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments