Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

Temné večery, kdy je příhodná doba hrát hry, se nám nachýlila a já pro vás mám menší souhrn uplynulých událostí . Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte! 


Buff FV 4005

Na supertestu se momentálně testují dvoudělové tanky, tak proč by nemohl být i tank se šesti děly? Ano, slyšíte správně, FV 4005 dostane buff, kde bude mít čtyři děla a nebo je to jen vtip? Více se dozvíte v našem článku.

Berlička v závodech

Zdálo se vám, že boostí nepřítel dříve? Ne nezdálo, i to je možné v herním módu Chaffee závody, více zde.

Pretty Fly aneb TL-1 LPC na bojišti!

Nedávno navázal Wargaming spolupráci s kapelou The Offspring a stejně jako tomu bylo u kapely Sabaton, tak i tato skupina dostala svůj tank do hry a to TL-1 LPC. Tento tank se sice v mnohém podobá tanku T95E2, který se rozdával dříve za náborový program, jen je trošku lepší, ale ne o moc.

Trade-in ve hře napořád?

Nově bude k dispozici možnost si za nějaký menší příplatek vyměnit prémiový tank přímo ve hře, kdykoli se vám zachce a nebudete muset čekat na speciální akci, jako to bývalo do teď.

Proč ještě není ve hře Super Sherman?

Možná si mnozí z vás, znalci historie, kladou zásadní otázku a to, proč se ještě Super Sherman neobjevil ve hře, když už je ve hře i Firefly či Revalorisé? Toť otázka a je to vcelku škoda, bylo by vcelku zajímavé potkávat v bitvách Shermany s 90 mm dělem.

WG Fórum nabírá moderátory!

Ano, opět čtete správně, WG nabírá do svých řad hráče, kteří jsou aktivní na fóru, jsou obeznámeni s naší komunitou, mají solidní znalosti a zkušenosti s naší hrou. Hodí se jim hráči, kteří jsou ochotni investovat svůj volný čas, aby se postarali o dodržování pravidel na fóru, vyčistili vlákna od porušujících příspěvků a udělali tak z fóra lepší místo pro všechny přispívající.

Konec závodů

Stejně jako to vše začalo, tak to i končí, čas se nám nachýlil a všem závodům je pro tento rok konec.

Zdroj:

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments