Common TestWorld of Tanks

Trade-in jako trvalá součást hry

Dnes jsme se na testserveru aktualizace 1.6.1 dočkali zajímavé novinky pro všechny, co mají v garáži nějaký ten prémiový tank. Tank, který jim naprosto nevyhovuje, nehrají s ním a je pro ně jen zbytečnou investicí anebo mrzutým omylem.

 

Až doteď bylo výměnou za stávající premiový tank získat slevu na jiný jen v občasných speciálních akcích Trade-in, ovšem vypadá to, že od příští aktualizace se něco podobného stane trvalou součástí hry, respektive in-game obchodu, kde se pro tuto novou funkci objevila nová ikona.

Princip je v podstatě stejný, jaký už z Trade-in akcí známe, po kliknutí na prázdnou siluetu tanku…

…se zobrazí seznam vašich premium tanků, které máte v garáži a jsou vyhovujícího tieru…

…a z nich kliknutím vyberete ten, kterého se chcete zbavit. Hned víte, jakou slevu dostanete na jiné premium tanky. Samozřejmě jsou tu omezení, stejně jako byly v Trade-in – premiáčky malých tierů do výměny nelze dát, a podmínkou je dostatek goldů na účtu na zaplacení doplatku,  případně i volná lůžka v kasárnách. Tedy pokud nemáte kam převelet posádku z vašeho starého premiáku..

 

Dokončit transakci je pak už jen otázkou pár kliknutí myši a stisknutí kláves – částku, kterou doplácíte v goldech, je totiž nutné vypsat ručně. Což zřejmě slouží jako jedna z pojistek proti následkům neuváženého experimentování.

 

Prozatím se na testserveru načítání obchodu občas zadrhne na věčném načítacím kolečku, a nebo hra v některý okamžik procesu zamrzne. Ale věřím,  že se drobné chybky podaří odstranit.


Využijete novou funkci? Nebo na to nebudete chvátat?

Zdroj:
test server klient
0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments