Nedělní infoWorld of Tanks

Pár goldů k nedělnímu obědu

Dnes tu máme první nedělní oběd na novém webu, s novým kabátkem, ale se starou partou. Já osobně doufám, že se vám bude líbit i zde a nyní pro vás mám klasický nedělní oběd na zahrádce. Takže se pohodlně usaďte a pozorně čtěte! 

WG Fest

WG Fest nám sice skončil, ale i tak jsme se poohlédli a zamávali mu v jednom z našich článků a ne posledním, jelikož Wargaming chce WG Fest zopakovat i v následujících letech.

Poslední šance si zahrát o FV1066 Selanc

Od 20. do 22. září do 24:00 běží na našem webu minisoutěž o kód na pronájem tanku, takže i když je poslední den k možnosti se zúčastnit, neváhejte a přihlašte se!

Frontline

Ve Frontline nám pomalu a jistě končí 8. epizoda a někteří stejně, jako já, již mají ve svých garážích po náročném “grindu” vysněný devítkový tank AE Phase I. Tímto bych vlastníkům tohoto tanku poblahopřál a ostatním samozřejmě držím palce a pevné nervy s hrozivou mapou Kraftwerk.

Zlepšení CC programu?

Novým komunitním kontributorem se stal známý WoT streamer Marty_vole, tímto mu gratuluji. Že by to byl první krok po kauze Konvalina 11 ke zlepšení reputace tohoto programu? Jde o to, zda-li se po nástupu nového komunitního manažera něco zlepší a kdo to vlastně bude? Kdo ví, to ještě ukáže čas.

Chaffee závody

Chaffee závody 2019 budou od 23. září do 7. října a jsou poslední fází WoT festivalu. Tento herní mód se, stejně jako posledně, pojede na mapě Nový přístav. Na této mapě budete moci závodit s tanky Chaffee Sport, T-50 Sport a Leopard Sport, které budou mít stylovou kamufláž, krom toho půjde dle vybraného týmu získat i kamufláž na jiná vozidla ve vaší garáži. Společně s odměnami půjdou získat taktéž i nějaké ty odznaky.

Dvoudělový tank na supertestu!

Na supertestu se objevil nový dvoudělový tank Object 703 II, který bude mít úplně novou mechaniku pro tanky s dvěma děly. Jaký je váš názor? Patří tento tanky ještě do WoT, nebo je to pr*ser jako kolová vozidla, která by ve WoT neměla dle mě nic dělat? A je možné, že se již brzy objeví ve hře, jelikož se objevil v datech verze hry 1.6.1.

Hororový speciál na Hallowen

Stejně jako předešlé roky, i letos, si pro nás Wargaming připravil nějaký ten strašidelný speciál, letos si od toho Wargaming slibuje dost. Takže se máme na co těšit a doufejme, že to bude lepší herní režim než Homefront.

Kapela The Offspring ve vašem tanku

Pravděpodobně bude brzy možné získat celou posádku (kapelu) o 4 členech pro vaše americká vozidla.

Byly pro ně nadabované hlasy posádky.

Velitel: Dexter Holland
Neúnavný a charismatický zpěvák, talentovaný kytarista a skvělý chlap, který dává dobrou náladu celé posádce a milionům fanoušků po celém světě. Kromě toho má titul v molekulární biologii, kterým se pravidelně chlubí posádce, ačkoli nikdo neví, jak mu může pomoci v tankové bitvě.

Střelec: Nudle
Kytarista a doprovodný zpěvák, který naplňuje každou ze svých kytarových riffů jedinečným duchem slunné Kalifornie. Jakožto zkušenému střeleci a kytaristovi se mu nikdy nestane, že bude střílet vedle nebo hrát špatně složité akordy.

Řidič: Pete Parada
Bubeník kapely. Nenechte se zmást jeho bubnováním do rytmu: tick-tick-tick – výstřel! Tick-tick-tick – další! Při jízdě nedělá unáhlené pohyby, při kterých by porušil rytmus špatným tónem.

Nabíječ: Todd Morse
Hráč na basovou kytaru. Stejně skvěle, jako hraje na svou kytaru, nabije jak vaše dělo u tanku, tak i dav tisíců fanoušků na koncertě. Jeho pozitivní nálada posiluje morálku celé posádky.

Zdroj:

EAT_MY_GOLDS

Brutální statpadder M2 Light a malý, líný Youtuber.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments