OstatníWorld of Tanks

Střípky z WG Festu – co jinde nebylo

Ještě jedno ohlédnutí za WG Festem.

Návštěvnost akce byla velmi dobrá, přímo na místě se zastavilo kolem čtvrt milionu návštěvníků ( vstup byl zdarma ) a na internetu jí sledovalo kolem 2,6 milionu diváků a čtenářů.

Akci snímal 3,5 kilogramový kamerový dron z výšky. Bohužel se nepovedlo udržet ho v bezpečné vzdálenosti od překážek, vlétl do větví stromu a spadl na hlavu jednomu z návštěvníků. Ten nezaváhal a s dronem utekl. Později musel vyhledat lékařské ošetření a dron vrátil.

Chystané minihry v garáži mají spočívat ve dvou “osmibitových” hrách na odreagování. Jedna má být na principu staré digihry “Chytání vajíček” a druhá má být tanková 2D střílečka.

Anonymizer se ve hře se objeví “docela brzy”. Povolením této možnosti se v bitvách stanete zcela nerozpoznatelní. Pokaždé pro vás hra vygeneruje jedinečné, jednorázové, dynamicky generované uživatelské jméno, které se nikdy nebude opakovat a současně bude utajovat všechny vaše statistiky (bude to smysluplná běžná přezdívka, nikoli sada čísel nebo náhodných znaků). Vaše statistiky neuvidí XVM a tedy vaše barva v bitvě bude šedá – čímž na sebe upoutáte naprosto stejnou pozornost jako temně rudou nebo fialovou… Mimo bitvu bude váš originální nick samozřejmě viditelný normálně.

Oznámení spuštění 3. iterace sandbox serveru proběhne do dvou týdnů. Jen pro připomenutí – nově se bude zkoušet změněná mechanika HE munice.

První tank se dvěma funkčními děly a s názvem Object 703 II ( na stránkách je chybně “prototyp 1” ) By měl být už na supertestu.

Režim Steel Hunter se určitě vrátí v roce 2020.

I v letošním roce budou odměny za věrnost, stejně jako loni byl T-50-2 a to někdy koncem roku.

Mapa pro závody se nazývá Nový přístav (New Port). Má 3 × 3 kilometry.

Herní klient se nebude uzavírat pro modifikace ani nebude vyžadovat podpisy, jak jsme chtěli dříve. Má to technické důvody. Tato nejvyšší ochrana, doplňky, anti-cheaty, ochrana proti spoofingu souborů, drasticky odvádí FPS. Měli jsme pokles FPS o 20-30%. Celý tento projekt byl dlouhou dobu pozastaven. Budeme pokračovat ve vlnách banů.

Halloween 2019 bude představen s velkým příběhem, což jsme nikdy nedělali. Akce se bude konat na městské ( velmi, opravdu velmi rozbité ) mapě Mirny-13. Letos jsme kladli velký důraz na týmové interakce a spolupráci.

 

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments