Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Konec týdne je tady, a proto se spolu podíváme, co se děje.

Hlavně se děje to, že nefunguje správně diskuze pod články. Zatím vím o problému jen to, že nejde hlasovat. Jestliže máte s webem i jiné problémy, prosím kontaktujte nás přes Email nebo přes FB. Druhý problém je hlasování v anketě, kdy nejde zobrazit počet hlasujících. Podrobně jsem koukal na nastavení obou pluginů, nevypadá to na chybu nastavení. Například hlasování v diskuzi je povoleno i pro hosty a stejně to nefunguje. Prosím vás o pomoc, v prvé řadě v nahlášení problémů.

Sandbox

Máme tu první náhled na vybavení 2.0. Směr, který WG zvolilo, je přinejmenším zajímavý. Vybavení jen pro určité třídy je jistě dobrý nápad. Přidání vybavení také není na škodu, hlavně to vybavení, co má být nové, vypadá použitelně, teda většina. Nakonec je tu možnost bonusového slotu. Tady už jsem trochu skeptičtější, ale myšlenka je to také zajímavá. SB se pokusím zúčastnit a vyzkoušet to. Nezapomínejte, že je to teprve SB a nic není finální. Mrzí mne, ale odstranění maskovačky na HT to mnoho lidí bude nést těžce.

Změny na mapách.

Druhé kolo změn na Prochorovce, Ruinbergu a Útesech. Změny na těchto mapách výrazně změní hratelnost a zmizí některá “dobrá” místa. Zásadní změnou, co se Ruinbergu týče, je přidání otevřených míst pro zakempení uprostřed. Pokud to tak bude pomlátí se tam MT a LT a bude po bitvě, Každopádně mapa bude ještě více kempící než teď. A tady průletové video ze všech map.

Tak to je dnes asi vše, ještě jednou vás prosím o pomoc při diagnostice problému a za týden čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3.5 2 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments