World of Tanks

WG Fest: Tanker Day! – vývojářský blog

WG Fest je v plném průběhu a naštěstí i vývojáři pustili nějaké ty informace o budoucnosti hry ven a ty vám zde nyní přinášíme.

Příští rok plánuje pokračovat v akcích jako je “WG Festival”.  Je to zajímavé zpestření a hráčům se to líbí.

Vrcholem letošního Tanker Day je skupina The Offspring, legenda kalifornské punkové scény. Od 18. září vytvoříme virtuální scénu přímo v herní garáži, kde skupina předvede některé z jejich nejpopulárnějších hitů.

Skryté statistiky:

Ve hře se velmi brzy objeví funkce, která se bude nazývat “anonymizátor”. Jedná se o funkci, která ostatním hráčům zabrání vidět vaše statistiky v bitvě a i nick (ať se již jedná o XVM či jiné podobné modifikace). Funkci bude možné zapnout v nastavení hry, pod záložkou “Obecné” a v bitvě vám to u nicku bude ukazovat přeškrtnuté oko (viz. obrázek). Každou bitvu pro vás bude vygenerován jedinečný název (aka nick), který se již nebude opakovat. Po bitvě se na vás hráč může podívat a pokud si klikne na váš záznam, ukáže se mu pravý nick a vaše čísla. V bitvě o tom však nebude mít tušení. Toto by mohlo vést ke snížení “společenského” tlaku na barvy a čísla.

enCore RT:

Další novinkou bude, že dojde k vylepšení systému, respektive optimalizaci herního systému. Přidáním Ray Tracing do hry (technologie vyvinutá ve Wargamingu v úzké spolupráci se společností Intel) by měla umožnit více hráčům si užívat lepší zážitek ze hry a zároveň lepší grafiku atd. Technologie Ray Tracing bude fungovat na všech grafických kartách, které podporují rozhraní DirectX 11 API a vyšší. Tuto funkci můžete povolit nebo zakázat v nastavení hry.  Stáhnout si tento vylepšený program budete moci již příští měsíc, sledujte naše stránky, kde o tom budete včas informováni.

Hlavní body tohoto programu?

1. Podporu souběžného vykreslování.

2. Podporu měkčích a realističtějších stínů na tancích díky technologii Ray Tracing, která byla dříve dostupná pouze pro filmy a animace.

Sandbox:

Normálně je potřeba se na Sandbox registrovat skrze speciální formulář, ale v tomto případě jsme to změnili a každý, kdo si Sandbox stáhne, bude mít na něj volný přístup.

2 iterace máme již za sebou. Ukázali jsme vám některé změny, které změní hru od základu, jedná se hlavně o speciální “goldovou” munici. Chceme dát větší prostor skillu. Tento podzim bude probíhat 3 iterace, která se zaměří na mechaniku poškození HE munice.

Další novinkou bude, že od příštího týdne se bude na Supertestu testovat mechanika 2 děl. Jedná se o historicky podloženou věc, jenž se testovala po skončení 2. sv. válce. Obě děla se budou nabíjet zvlášť a stejně dlouho. Budete si moci vybrat, zda chcete hrát na alpha poškození nebo DPM.

Dvouhlavňová mechanika:

Již dříve jako součást redakce Wotka jsem psali o tom, že WG plánuje přidat do hry ST-II s dvouhlavňovou mechanikou a to nám nyní vývojáři potvrdili a ukázali nám i další vozidlo s dvěma děly připomínající IS-3. Další vozidla nám vývojáři postupem času poodhalí a budou se testovat na supertestu. Tato vozidla budou vybavena dvěma děly schopnými střílet současně nebo postupně.

 

Režim “Ocelový lovec” se v budoucnu určitě vrátí, jelikož dle dat je u hráčů tento režim oblíbený.

Halloween 2019:

Oblíbený režim PvE se vrací, nepřátele budou chytřejší a jejich chování bude individuálnější a složitější. Na bitevním poli budou boti zastávat různé role a budou reagovat dle toho, jak budete hrát vy. Někteří vás budou pronásledovat, někteří budou utíkat a jiní vás budou lákat do pastí. A co prozradíme je, že se zde setkáte i se zvláště silným protivníkem. Letos se na vývoji tohoto režimu podílel Ito Masahiro, umělecký ředitel prvních tří částí herní série Silent Hill, takže se máme na co těšit. Níže malá ochutnávka.

Mini hry:

Brzy se v herním klientu objeví dvě mini-hry, obě budou postavené na herní mechanice, kterou znáte. Přidají do hry na různorodosti a vy budete moci získat lístky do vaší festivalové sbírky. Více k mini-hrám bude v samostatném článku.

Závody Chaffee 2019:

Tentokrát budete mít na výběr ze tří tanků: Chafee, Leopard a T-50. V rámci těchto velkých závodů (od 23. září do 6. října) se bude konat i pětistupňový turnaj – registrace do závodu začne 18. září..

Statistiky  relace:

Při zavádění statistik relací jsme pracovali na jejich druhé iteraci. Procento výher, počet zničených vozidel, detekce nepřátel, to vše bude přidáno do statistik relace. Do hry se přidá tlačítko, které vám umožní si nakonfigurovat možnosti zobrazení statistik. Budete si tak moci změnit prioritu ekonomických parametrů a vybrat data, která chcete skrýt. Budete si dokonce moci zobrazit/skrýt všechny parametry a stále aktualizovat průměrnou hodnotu zkušeností získaných během dané relace.

Rozhodli jsme se také přidat možnost vypnutí statistik či reset každý den. Nyní se hráč sám rozhodne, kdy chce zahájit svoji relaci.

Nová verze statistik relací, která vstoupí v platnost příští rok, bude použita na několik herních režimů. Vaše statistiky budou k dispozici ve speciální nabídce, kde budete moci sledovat svou efektivitu, například v režimu Frontline. Úroveň, FL zkušenosti, průměrné místo v žebříčku na hru, osobní zálohy – budete mít přístup ke všem těmto informacím. Tato funkce vám také umožní analyzovat vaši účinnost v jednotlivých režimech, včetně:

– Poškození hlavních cílů
– Bodů za obsazování základny
– Poškození spotřebními doplňky
– Průměrného poškození zastaveného pancířem
– A mnoho dalších parametrů

Rovněž plánujeme nahradit osobní hodnocení zobrazené v sekci úspěchů WTR (World of Tanks Rating).

Zdroj:

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments