OznámeníWorld of Tanks

Berlín – další detaily

Před nedávnem se na supertestu objevila mapa Berlín.

Objevila není to správné slovo, první uvedení mapy na supertest bylo již v roce 2018. Nyní je kompletně v HD a pomalu to vypadá na její uvedení na server. Pojďme se podívat co nás na mapě čeká.

Mapa bude na publicu podporovat dva režimy, standardní bitvu a střetnutí. Maličko odbočím, střetnutí dostává v poslední době nové mapy, “nedávno” přidaná Hranice říše a další mapou, která tento režim dostane jsou Útesy. Po dlouhé době je tento typ bitvy “oživován”. Ale zpět k Berlínu. Mapa by měla být určena ještě pro jeden speciální event, ve kterém se bude bojovat proti robotům. Mělo by to být něco na způsob Home front z loňska.

Když si mapu prohlédneme, vidíme na severu zástavbu a na jihu spíše volné prostranství. Mapa je podobná Charkovu, Paříži a možná Minsku. Všechny tyto mapy kombinují zástavbu a volné prostranství. Dá se tedy čekat, že taktika bude velice podobná. Těžké tanky si zaberou město a střední a lehké tanky spolu se stíhači jižní relativně volnou plochu. Zásadní překážkou bude řeka, která zpomalí postup k základně a to jak při střetnutí, tak při standardní bitvě.

Střetnutí má ještě jednu zajímavost. Většinu základny zabírá bunkr. Z obrázku lze tušit, že se do něj bude dát vjet. Pokud se to podaří kolečkáři, bude asi o výsledku rozhodnuto. Dle mne to není šťastné řešení.

Celkově vypadá mapa vizuálně velice zajímavě. Celou bitvu nad vámi prolétají letadla. Posuďte sami ve videu. Herně to nebude nic převratného, geografie podobná výše zmíněným mapám dává tušit velkou monotónnost bojů. Přetlačovaná ve městě a kempení na “rynku”, ale třeba se mýlím.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments