Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Máme za sebou další týden v naší oblíbené hře. Tak si o ní trochu popovídáme.

Nejpalčivější problém poslední doby jsou útoky na servery. To, co začalo před nedávnem v RU regionu, se přeneslo i do našeho. Takže se potýkáme s lagováním. WG právě kvůli DDoS útokům odložilo kampaň. Mnoha z vás se to možná nelíbilo, četl jsem, že někteří si brali na kampaň dovolené, ale když se to vezme kolem a kolem, byl to správný krok ze strany Wargamingu. Pokud vše bude v pořádku, tak se kampaně dočkáme 13.2.2020, berte to ale bez záruky.

CT 1.7.1

Okolo veřejného testu je známé vše, co jsme jsme chtěli vědět. Dvouhlavňové tanky se nám blíží. Změny na mapách, 3D styly a další. Aktualizace na life server se kvapem blíží. Termín se dozvíme snad brzy. Mimochodem ke stylům jsou vytvořena pěkná videa. Jedno sem umístím, další jsou na kanále Rykoszet.

Docela mne zaujala mapa Útesy, kdy na ní bude zaveden režim střetnutí. Pro mne celkem oblíbený režim na celkem oblíbené mapě. Mnoho lidí na to však bude koukat jako na zjevení. No uvidíme, jak to celé dopadne.

Též se budeme muset připravit na záplavu nových tanků. Tak, jak se to děje téměř pokaždé, kdy je přidána nová větev, či národ. Možná jen u britských LT si to nepamatuji. Tam to bylo dost vlažné. Podle prvních reakcí na nová vozidla to vypadá na dobře vyváženou techniku. Musím uznat velkou snahu WG o ladění tanků v poslední době. Již to nejsou takové bestie. Nejspíše je to stížnostmi na kolečka. Ta se moc nepovedla a hru “rozbíjejí” hlavně na 9. a 10. tieru.

Drobnosti okolo

Lunární nový rok ocelové krysy nám právě začal. Tedy včera začal. Přináší nám pěkné odměny v podobě dvou prémiových tanků. Lehkého tanku M 41 D, cože je klon známého amerického Buldoga a stíhač tanků WZ -120-1G FT. Tanky můžete získat za 2500 Zlatých mincí. Ty získáte za plnění misí. Pěkná reklama, že ano? Nakonec ta špatná zpráva, za 12 misí získáte jen 1800 mincí, jestliže tedy chcete tank, budete muset stejně platit. Jinak akce celkem povedená a i nějaké ty odměny dostanete. Vše si můžete přečíst na hlavní stránce World of tanks.

Viděli jste minulý týden rozhovor s Mártym? Osobně jsem nebyl spokojen s tím, co tam říkal, dokonce ani, jak to říkal. Pravda, cením si některých věcí, co dělá pro komunitu. Určitě je pro program CC přínosem. Ale ….
Jak vy byste rozhovor hodnotili? Nebo co vás na něm nejvíce zaujalo?

To je tentokrát vše. Dělo se toho určitě více, ale neutkvělo mi nic v paměti.

Vlastně jedna věc ano. Teď jsem si vzpomněl. Na konkurenčním webu vyšel velice pěkně zpracovaný článek o nových vozidlech. Moc se mi líbil a autor u mne za to má palec nahoru.

Tak, teď je to vše. Tak čus

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments