World of Tanks

WoT Express: Halloween: projekt Babylon

Halloween se blíží a Wotexpress odhalil co nás čeká.

V Připínáčku jsem psal o Halloweenu. Dnes přinášíme další informace. Kolegové z Wotexpressu zveřejnili následující informace.

Babylon Project

Je speciální režim pro Halloween. Vychází ze známého režimu Mirny-13. Hratelnost se nezměnila. Wargaming však režim mírně přepracoval a oživil. Spuštění se očekává jako obvykle v druhé polovině října.

Změny oproti minulému roku:

  • Babylonská anomálie -nová mapa
  • Vylepšení protivníci
  • Noví bossové – Panzerprinz a Sturmbringer
  • Pozměněné schopnosti
  • Mírně upravený příběh

Herní mechaniky se téměř nezměnily. Tanky jsou stejné, stejně tak budeme sbírat a doručovat Mirium na základnu. Čekají nás stejní protivníci a stejné fáze hry. Z herního hlediska to je známý režim bez výrazných změn.

K dispozici budou 2 verze režimu: stará (klasická) a nová.

Příběh

Příběh je ale jiný a nyní se dočkal pokračování v nové lokaci s novými postavami.
Události se odehrávají na nové mapě „Babylon Anomaly“ (převzato z části mapy Arzagir 4.04 pro Steel Hunter). Tam vědci vybudovali novou základnu – Babylon. Právě tam se nachází Volot kolosální velikosti. Při studiu miria samozřejmě nemohlo jít vše tak hladce a stínové tanky začaly znovu prorážet. Hráči tedy opět musí projít fázemi, kde na vás na konci čeká speciální odměna.

A protože se bavíme o odměnách, seznam a podmínky pro jejich získání jsou níže:

  • Nový tank Nergal (klon Crusher)
  • 3D styl „Purgator“ pro M48A2 Räumpanzer
  • 4 členové posádky
  • Odznak při dokončení postupu v režimu

Některé z odměn, včetně posádky a nového prémiového Nergalu, se odemknou dešifrováním záznamů. Po dokončení režimu obdržíte také klíče pro dešifrování. A další klíče pro nákup speciálních sad, včetně sady s novým 3D stylem „Purgatory“ včetně tanku. Prodávat se budou také různé sady z loňského uvedení režimu, včetně odměny 2023: Obsidian.

Nový prémiový Nergal je úplnou kopií Crusheru ve všech jeho výkonnostních charakteristikách. Navzdory tomu, že WG tank v poslední iteraci silně zhoršil, stále zůstává zajímavým strojem. Analogicky s loňským rokem tedy nedostaneme běžnou verzi tanku Crusher.

 

Tak co, těšíte se na Babylon?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x