SupertestWorld of Tanks

Supertest: Mapy Dálnice a Overlord

WG vypustilo na Supertest upravené mapy Dálnice a Overlord.

WG na Supertestu zkouší úpravy map Dálnice a Overlord. Podívejme se společně na zkoušené změny.

 

Dálnice

Většina změn se týká západní poloviny mapy a je zaměřena na rozšíření strategických možností pro střední tanky. Kromě toho byly vylepšeny trasy vedoucí k základnám (a ze základen) a terén v centru byl upraven tak, aby nabízel lepší taktické možnosti pro lehké tanky.

1. Úpravy terénu (F6, F7, G6, G7): Byly přidány vyvýšené terénní prvky, které poskytují více možností pro pohyblivá a obratná vozidla (lehké tanky a rychlé střední tanky) v centrální oblasti.

2. Úprava trasy (K3–K7, poblíž zastavěné oblasti): Byla přepracována trasa do zastavěné oblasti. Bylo zmenšeno výškové rozpětí, koryto řeky bylo přesunuto do jiné části mapy a byl zvýšen násep silnice. Podél cesty byly umístěny další kryty pro lepší možnosti střetnutí.

3. Změny příjezdů k základnám (F1, G1 a A4–A6, B4–B6): Terén na trase vedoucí k jižní základně ze severu byl upraven tak, aby útočící vozidla mohla snáze překonat vzdálenost. Podobné změny byly provedeny i na opačné straně mapy (A4–A6 a B4–B6).

4. Rozšíření západního křídla (A1–A3, B1–B3, C1–C3): Bylo rozšířeno západní křídlo. Nyní obsahuje další krytí a nabízí vylepšené taktické možnosti pro vozidla v této oblasti.

 

Overlord

Hranice této mapy byly posunuty o 200 m do vnitrozemí, čímž byla odstraněna trasa těžkých tanků podél pobřeží. Podél pravého okraje byla navíc vytvořena nová trasa pro lehké a střední tanky. Trasa pod větrným mlýnem byla přepracována, byla vylepšena geometrie skály a byly vytvořeny nové pozice a průjezdy pro střední tanky.
1. Odstranění pobřežní trasy a změny vodní hladiny: Podél pobřeží byl odstraněn herní prostor o délce 200 m a byla zvýšena hladina vody. Pobřežní trasa pro těžké tanky byla zcela zrušena. Zbývající pobřežní oblasti však mohou být stále využívány jako bezpečná trasa pro postup tanků směrem k nepřátelské základně po zajištění vítězství v zóně těžkých tanků.
2. Nová vnitrozemská trasa pro lehké a střední tanky: Vnitrozemí bylo doplněno o nový herní prostor o délce 200 m. Tato nová trasa se skládá z několika polí oddělených kopci a centrální cestou, stejně jako z nížinné oblasti opevněné podél okraje mapy. Tato oblast je ideální pro lehké a střední tanky a nabízí místa pro přepady stíhači tanků (a bezpečné zóny pro dělostřelectvo).
3. Zlepšení trasy podél útesů pro těžké a střední tanky: Byla upravena trasa pro těžké a střední tanky podél útesu, což těžkým tankům poskytuje lepší krytí v boji na blízko. Útes byl přepracován tak, aby nabízel pohodlnější hru pro střední tanky. Postup vozidel po této trase a zajištění bojové linie poskytne strategickou výhodu při útoku na nepřátelské těžké tanky.
Tak jak se vám změny líbí? Myslíte si, že mapy budou hratelnější?

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
9
0
Would love your thoughts, please comment.x