HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním další Připínáček.

Vím, že se pravidelně opakuji, ale nemohu si pomoci. Mám pocit, že si pořád jen stěžuji, že čas nelze zastavit. A ano, dnes je to úplně stejně. Já vím, že se na dnešek posunoval čas, že máme hodinu “navíc”, ale když si představím, že ani ne za dva měsíce budeme mít Vánoce. Prostě čas letí jako bláznivý…

Ještě sice nevíme, co bude v  krabičkaes, ale jisté je, že se vánoční akce objeví. Zatím se vždy objevil nějaký tank z maratonů, tak třeba i teď na to dojde. Co byste si v bedničkách přáli vy? Co vás “donutí” si je koupit?

Jisté je také to, že i my tady na Heatnews pro vás připravíme soutěž a pokud se podaří to, co zamýšlíme, pro vítěze bude připravena speciální odměna. Doufám, že vše dobře dopadne a klapne. Zatím se jen můžete těšit. Mimochodem Doktoréééé, je to teď na tobě. Já jen, aby se vědělo, proč to případně nemusí klapnout. Ona ta naše zadarmo předražená sekretářka ne vždy seká dobrotu.

A teď už zpátky do současnosti. Kdo má propojený účet s prime Gaming, ten si může vyzvednout balíček Čarodějnictví. Psali jsme o něm zde. Tentokráte získají hráči ještě schopnosti Dýňových slavností, tak neváhejte a vyzvedněte si tento balíček dříve, než slavnosti skončí. Pokud se vám, stejně jako v mém případě, odměna nepřipíše, odpojte a opět spárujte Amazon Prime gaming s účtem ve WoT.

 

A mimochodem všimli jste si v Dýňových slavnostech easter egg, které pro nás hráče připravili programátoři? Pokud ne, tak věřte, že na třech ze čtyř map najdeme chaloupku na kuřích nožkách. Na začátku hry se chaloupka postaví, ujde pár kroků a pak si sedne a sleduje hru. Nevěříte? Podívejte se sami:

A dokonce naši kolegové z Wotexpressu zveřejnili i gif. Tak se na něj podívejte. Doporučuji zvětšit na maximum.

A to bylo z dnešního povídání vše. Přeji vám klidný zbytek neděle a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
25 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments