Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Čas letí neskutečně rychle a už je tady poslední adventní neděle a s ní poslední Připínáček před vánočními svátky.

Vítám vás u posledního předvánočního Připínáčku. Nejdříve bych vás všechny, kteří se ještě neúčastníte naší Vánoční soutěže, upozornit, že čas máte už jen dnes. Začátkem týdne soutěž vyhodnotíme a vítěze oslovíme emailem. Krabičky by měly být doručeny nejpozději pod stromeček. Takže se můžete těšit.

Dovolte mi vrátit se ještě na chvíli k Vánoční akci ve hře. Na začátku byly určité pochybnosti, jestli se podaří hráčům dosáhnout desáté úrovně vánoční atmosféry. Sám nejsem žádný extra skvělý hráč, ale v průběhu tohoto týdne jsem na zmíněnou úroveň dosáhl. Podařilo se mi to bez jediné velké krabičkae.  Mám tedy v garáži dokončenou Vánoční atmosféru. Významně k tomu dopomohly víkendové mise, kde člověk získal po oba víkendy přes 20 000 úlomků. Co vidím jako trochu zklamání je bonus na výdělky. V tuto chvíli mám bonus 30%. Na druhou stranu, pokud se člověk zamyslí, tak možností, jak získat kredity ve hře je obrovské množství. Zdá se mi, ale je to jen můj osobní názor, že WG zatáhlo trošku za brzdu, aby nebylo tolik kreditů. Na druhou stranu, pokud chcete tvořit kolekce, bude to náročnější a obávám se, že bez investování skutečných peněz se to nepovede. Na druhou stranu z mnoha stran slýchávám, že krabičkaes jsou pro mnoho z vás jediným obdobím roku, kdy nakupujete zlaté a vystačí vám na celý rok. Takže jestli to tak máte, tak vlastně podpoříte toho, kdo se vám stará o zábavu. A  tohle je naprosto v pořádku.

Někteří z vás nás upozornili, že se jim v garáži objevila hláška, že nenaverbovaní členové posádky budou odstraněni dne 28.2.2022.

Nicméně přímo v kasárnách je toto datum jen u členů z Battle passu. Pokouším se ověřit danou situaci na oficiálním foru a jakmile se dozvíme více, určitě se s vámi podělíme o informace.

 

Závěrem bych vám všem chtěl popřát pohodové vánoční svátky, ať najdete pod stromečkem to, po čem toužíte, aby vám RNG vždy přálo a abyste nezanevřeli nejen na hru ale ani na nás – Heatnews.
Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments