World of Tanks

Banovací vlna aneb nějak se nám to nepovedlo

Zajímá vás, kde kdo podváděl a jak ho WG potrestalo?

Zachytili jste poslední banovací vlnu WG? Tentokráte to WG pojalo ve velkém. Bohužel informace a jejich stránkách v českém jazyce nejsou. Kdo chce, může si rozkliknout anglický text zde. Snažil jsem se najít tuto stránku v češtině, ale bohužel jsem neuspěl. Možná ji najdete vy, pak prosím o odkaz do komentářů.

Nový podvod má spočívat v tom, že se dva hráči domluví a dostanou se do bitvy na různých stranách. Nepovolená modifikace pak přenáší data o pozicích hráčů daného týmu soupeři a to i přesto, že dotyčný není odhalen. Hráč má informace o svých spoluhráčích a ty pak přenáší i do hry svému “kamarádovi” v nepřátelském týmu.

Pro více informací se podívejte na video o Dakiho:

Video je v angličtině, ale pro porozumění by mohly stačit integrované titulky Youtube.

Na základě výše uvedeného WG trvale zablokovalo 623 hráčů za výše uvedený podvod a 1 442 hráče za podvádění v bitvách.

WG ve svém článku uvádí, že vše opravdu pečlivě zpracovalo a potrestalo podvodníky. Jenže ono tomu nebylo až tak. V rámci této akce byli zablokováni i někteří tvůrci obsahu WG mezi které se řadí mimo jiné i Kipinka. Proč k tomu došlo? Je to jednoduché, streameři jsou populární, proto se je hráči snaží “ulovit”. Sledují je na streamu a snaží se dostat do stejných bitev a pak je tedy WG vyhodnotí jako podvodníky.  WG pracuje na nápravě, ale je otázka, jak moc bude moci hráč prokázat, že on nic neporušil. Ostatně podívejte se na video Skilla níže:

 

Pokud jste také dostali trest za podvádění, které se nestalo, máte možnost se odvolat. WG některé tresty sám zrušil. Pokud se to netýká vás, máte možnost obrátit se na podporu a celý incident řešit.

Podpora v angličtině podpora v češtině.

Podělte se s námi v komentářích o svůj názor.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x