SupertestWorld of Tanks

Supertest: další změny na mapě Letiště

Mapa Letiště se na supertestu opět proměnila.

Vzpomínáte si na články ohledně změn na mapě Letiště? Změny najdete na následujícím odkazu. Podle toho, že Wargaming provádí další změny, tak tato mapa nebude mít klid. Pojďme se tedy společně podívat na to, co si WG pro nás připravilo.

 

Celková změna designu mapy zahrnuje významné změny ve směru těžkých tanků, ve středu mapy, na pobřeží i na pozicích pro stíhače tanků u červené linie. Tyto experimentální úpravy mají za cíl vylepšit herní zážitek pro pohyblivé tanky, zajistit vyšší míru ochrany pro těžké tanky ve stanovených oblastech a snížit množství přepadových pozic pro stíhače tanků podél základen a červené linie. Lokace u základen a bodů objevení byla změněna a červená linie byla posunuta o 100 m. Hlavní změny:

  1. Hlavní bod střetnutí pro pohyblivá vozidla: Množství pozicí pro ukrytí korby nebo odrážení granátů bokem v různých vzdálenost diverzifikuje herní příležitosti.
  2. Směr těžkých tanků: V této oblasti se nyní nachází dvě odlišné podoblasti: Jeskyně a pahorek za ní.
  3. Pozice pro odstřelovací stíhače tanků:Tyto pozice brání postupu nepřátel, poskytují omezenou kontrolu základnu a pomáhají zamezit agresivním útokům.
  4. Vylepšené příležitosti pro rychlá vozidla: Rychlým vozidlům se nyní naskýtají nové pozice a příležitosti podél centrálního sloupce mapy.

A protože jeden obrázek mnohdy řekne více než stovky slov přinášíme změny ve formě překryvných obrázků, kde si můžete posuvníkem porovnat rozdíly. Jdeme na to:

 

Tak co? Vezmete Letiště na milost? Líbí se vám nová mapa a uvítali byste ji ve hře?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8
0
Would love your thoughts, please comment.x