Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u svého posledního prázdninového Připínáčku.

Proč posledního prázdninového, když škola začíná až v pondělí 2. září? Protože příští týden v sobotu je zápas hvězd. A kdo, že to jsou ty hvězdy?

Jedná se o charitativní utkání pro Kluka Puka. Výtěžek zápasu bude věnovaný Nadaci Jakuba Voráčka pro pacienty s roztroušenou sklerózou. Pokud se nemůžete zúčastnit přímo, zápas bude k vidění na Nova sport 1.

Ano, už zase pomalu začíná hokejová sezona u nás. Což pro mě znamená zase méně volného času.

Takže v neděli se můžete těšit na Soví hnízdo. Tedy pokud Sově zůstanou křídla a udrží v hlavě informaci, že má něco napsat. Dnešní mládež prostě už není to, co bývala. Co naděláme, že? Ale buďme rádi, že ji máme. Pokud chcete její prskání slyšet na vlastní uši a nechat si neustále vyhrožovat, že dostanete křídlem, pojďte k nám do redakce. Rádi vás přivítáme.

Ale teď už k zpátky ke hře.

Narozeninový obchod

První a nejdůležitější věc. Nezapomeňte, že máte poslední šanci využít své narozeninové mince. Pokud tak neučiníte, tak zítra 26.8. o ně přijdete  bez náhrady a to by byla škoda, ne?

Já osobně doporučuji vybrat si  v prvé řadě něco z vylepšeného vybavení. To se vždycky hodí. Zamyslete se a řekněte si, který tank chcete vylepšit a kupte vybavení podle něj. Možná to nevypadá, ale o 3,5 % lepší vlastnosti tanku se projeví vždycky, když dojde na lámání chleba.

Aktualizace 1.26

Jak už jsme psali, Aktualizace 1.26 se blíží. Předpokládaný termín vydání je 4. září.  V tuto chvíli probíhá už třetí fáze Společného testu. Nebudu opakovat už známé věci, ale nedá mi to, abych nepřipomněl, že se můžeme těšit na novou československou větev lehkých tanků s novou mechanikou děl. Připomínám, že na výzkum naší větve bude třeba nasbírat 691 500 zkušeností, abychom se dostali až na vrchol. Zkušenosti na jednotlivé tanky uvádím níže. Nezapomeňte, že zkušenosti na výzkum prvního z lehkých tanků Škody T 17 můžete nasbírat už teď na Škodě T-25.

  •  Škoda T 17  – 50 750.
  • Vz. 64 Blesk – 109 200. S tím, že než dojde na odemknutí tanku, potřebujete ještě 16 500 zkušeností na dělo a věž.
  • LPT-67 Šelma – 185 490. Pro odemknutí Šelmy je nutno vyzkoumat ještě dělo za 16 000 zkušeností.
  • Vz. 71 Tesák – 242 560. A opět je nutno ještě odemknout věž a dělo celkem za 71 000 zkušeností.

Součástí aktualizace je i změna parametrů některých tanků. Pokud jste tuto informaci ještě nezaznamenali, podívejte se přímo na stránky WG, kde jsou detailnější informace.

Panzerkampf

A poslední připomenutí se týká Panzerkampfu. Pokud jste hru podpořili na Startovači, dostanete ještě jeden dárek navíc. Tím dárkem je speciální role na Panzerkampfáckém discordu. Více informací jsme přinesli v článku zde. S blížícím se datem vydání hry připravujeme další informace o této hře. Na co se můžete těšit? Na informace o medailích, přineseme odpovědi vývojářů na některé otázky hráčů. A pokud si chcete hru vyzkoušet, není problém. Demo si můžete stáhnout přímo ze stránek hry.

 

A to je pro dnešek vše. Přeji vám pohodový zbytek neděle a nezapomeňte vykročit do školy tou správnou nohou.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x