Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Neděle je tady a s ní i Připínáček

Nedělní poledne je za námi a s ním vyšel i pravidelný Připínáček. Vítám vás u něj.

Battle pass

Ten, kdo hraje tanky, ví, že máme za sebou aktualizaci 1.25. Součástí aktualizace je i nový Battlepass.  XIV. sezóna Battle Passu nás přenese na velkolepou cestu do srdce historie na počest 80. výročí Dne D. Tato sezóna, která poběží od 5. června do 4. září, nás vtáhne do klíčových událostí 6. června 1944, kdy spojenecká vojska vtrhla na písečné pláže Normandie. Ponořte se do hrdinského příběhu Dne D a získejte lukrativní odměny včetně tří zbrusu nových prémiových tanků VI. úrovně s 3D styly inspirovanými Normandií. Takže jestli máte chvilku času, který chcete věnovat tankům, zaměřte se na battle pass. Jedná se sice “jen” o tanky šesté úrovně, ale můžeme je získat v rámci hry zdarma. To není špatná nabídka, ne?

Bonusový kód

V souvislosti s Dnem D přinášíme ještě bonusový kod: CROCODILEBP14. Pro aktivaci kódu musíte být přihlášeni ke svému WG účtu. A co za kod získáme:

Přístup k misi. Po jejím dokončení nám WG na účet připíše

  • Výcvikovou brožuru Velké Británie
  • x2 Automatické hasicí přístroje
  • x2 Velké lékárničky
  • x2 Velké opravárenské sady
  • x2 Pudink s čajem

A jak už to tak bývá, berte prosím v úvahu, že kód se může vyčerpat. Pokud už vám stránky kod nepřijmou, napište to do komentářů. Děkuji.

Wot plus zdarma

Dále bych chtěl upozornit na možnost zdarma si vyzkoušet WoT plus účet. Myslím, že to není špatná nabídka, jen je třeba nezapomenout na pár důležitých věcí. Co přesně mám na mysli, zjistíte v našem článku. Takže vyzkoušejte. Získáte dokonce navíc i pár zlaťáků.

Operace Overlord

S Dnem D souvisí také nový režim Operace Overlord. Snažíte se zničit bunkry protivníků po vylodění na pláži. Musím říci, že jsem si hru tady užil. Bavilo mě to, byť to není úplně jednoduché. V pozdějších fázích doporučím využít lodní podporu nejen proti bunkrům, ale také proti Pantherům. Pokud se trefí, dokáže hodně pomoci. Však vyzkoušejte a uvidíte. Pro pořádek uvádím, že zde jsou dvě možnosti obtížnosti. Obtížnější varianta přinese o něco málo lepší odměny.

 

Závěrem chci poukázat na poslední věc. Nedělní příspěvky bereme v redakci jako takové odlehčení a možnost psát o čemkoli, tedy i o věcech, které nemusí souviset s tanky. Jde o něco, co nás zaujalo, potěšilo nebo naopak třeba i naštvalo v běžném životě. Myslete na to, když budete naše nedělníčky číst. Nejen tanky živ je člověk a my v redakci ještě pořád lidé jsme. Pokud to chcete poznat, budeme rádi, když se přidáte k nám na Discord a nebo přímo do redakce. Rádi přivítáme posily do našeho týmu.

Všem přeji krásný zbytek dne a pokud budete jíst, tak dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x