World of Tanks

Aktualizace 1.17 – další dávka skinů

Z aktualizace 1.17 k nám dorazila další dávka prvků na úpravu vzhledu, lépe řečeno skinů. Jsou dva, a to Retrofale a Oakwood, na které se dnes podrobně podíváme. 

Retrofale

Skin pochází a přijde s červencovým balíčkem Prime Gaming, jeho cena bude 750 goldů. A je považován za nehistorický prvek, zatím nejsou známy specifikace či na jaké tanky půjde a psali jsme o něm tady.

Popis skinu:
Slunce už dávno zapadlo za obzor. Blíží se půlnoc. Světla města na vás lákavě pomrkávají. Ovívá vás příjemná teplá vlna. Nastal čas. Vplížíš se do garáže, nastartuješ otcovo hranaté auto, zapneš kazetu s oblíbeným albem a vyrazíš do temné noci.

 

Oakwood

Jste fanda dřeva? Tento skin je něco pro vás, skin pochází z dnešní mikro aktualizace.  Jeho cena je 2 000 goldů a je považován za nehistorický prvek. Je k dispozici ve dvou variantách, světlý dub a dub ebenový a můžeme ho použít na všechna vozidla. Všech úrovní, národů i typů.

Popis stylu:
Symbol síly, dlouhověkosti a spravedlnosti… Sílí i v drsném větru. Čím je bouře silnější, tím více září. Když zuří bouře, stojí jako neochvějná věž. A když dub padne, celý les se naplní ozvěnou, jako by ztratil něco nejcennějšího.

 

Co říkáte na tyhle dva nové zajímavé skiny? Líbí se vám nebo vás z nich bolí oči a byli byste radši, kdyby nevznikly? Rozhodně budeme rádi, když se s námi podělíte o svůj názor dole v komentářích. 

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.