Nedělní infoOstatníWorld of Tanks

Soowino hnízdo

Soowino hnízdo, na nějakou dobu poslední, je opět tady. Těšíte se, až se vrátí Rejnok? Ne, dělám si legraci, vítejte u dalšího čtení.

Hnízdo dneska začneme hrou, ať se neopakuji, co vy na to?

Straussler V-4 na supertestu

Pravděpodobně při nějaké příležitosti dostaneme tento trojkový tank, ale nevíme, kdy. A jak známe WG, on rád obdarovává právě tanky tieru 2 a 3. Každopádně tady jsou jeho statistiky.

Změny DZT-159 + galerie

Čínský tank s tryskovými posilovači na supertestu pokračuje, jeho změny a galerii najdete tady. Co na něj vlastně říkáte?

XM57 na fotkách a úpravy

Americký stíhač XM57 po úpravách ve druhé iteraci vypadá zajímavě, ale těžko říct, jestli to někdo nespletl a nezkombinoval dva tanky nebo jestli ho až tak změnili. Statistiky i galerie jsou v tomto článku a můžete tam vyjádřit svůj názor.

Puzzle – TVP T50/51

Včera jsem pro vás připravila puzzle, jehož tématem je první československá desítka ve hře. Už jste zkoušeli skládat? Ještě k puzzle jedna věc – pokud se někomu z vás třeba tady nechce hledat podle štítků, tak skoro všechny puzzle, i ty vydané před rokem, najdete tady na mém profilu, složka a puzzle v ní jsou volně přístupné. Třeba tam najdete i něco, co vás zaujme víc než tanky.

 

MS v hokeji 2024

Mistrovství světa v hokeji se pomalu blíží ke konci. Úspěšně jsme prošli jak ze skupiny, tak i přes čtvrtfinále.

Obě haly byly běžně vyprodané, jak Praha, tak Ostrava. Praha na všechny zápasy, Ostrava měla slabší chvíle.

Okolí O2 arény je během MS uzavřeno. Jediné, co mohlo v jejím okolí jezdit, byly elektromobily. A ty na sobě měly Boba a Bobka, naše maskoty.

A ano, to, o čem se šuškalo, se stalo realitou. Padl rekord v divácké návštěvnosti (r. 2015 – 741 690 fanoušků), aktuální součet obou hal je 754 226 po zápase Švédsko – Česko (17.413 diváků, opět vyprodáno).

S Rejnokem jsme se bavili a shodli jsme se na tom, že poslední zápas ve skupině, Kanada – Česko, opravdu stál za to. Atmosféra na zápase byla mazec a naši hokejisti se o výsledek prali statečně, jen tedy je škoda té prohry. Ale nevadí, dostali jsme se do čtvrtfinále a chuť jsme spravili na Americe a Švédsku.

To by dneska bylo vše, nebudu vás už rušit. Dobrou chuť vám, co zrovna obědváte. A také vám přeji klidný zbytek neděle, potažmo celého víkendu a taky dobrý start do nového týdne.

 

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"