Nedělní infoPanzerkampfWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Jak je zvykem, s nedělním polednem vychází Připínáček

Krásné nedělní poledne přeji. Venku svítí sluníčko a člověku je hned veseleji na duši. Prostě sluníčko, alespoň u mě, dokáže vykouzlit úsměv na tváři.

Panzerkampf

Ale zpátky k hrám. Je to už nějaká ta chvilka, kdy jsme psali naposledy o Panzerkampfu. Neznamená to, že se nic neděje. Hra se blíží ke svému vydání. Postupně se odlaďují další a další drobnosti. Připravují se jednotlivé národy a jejich tanky na všech úrovních. V tuto chvíli jsou připraveny tři větve – Německo, Sovětský svaz a USA. Na výše uvedeném odkazu si můžete stáhnout aktuální demoverzi hry pro vyzkoušení. Verze dema se aktualizují, ale ne už obsahem, ale funkčností a opravou chyb. Takže jestli se chcete podílet na testování, máte možnost.

Mystery drops WoT

Dále vás chci upozornit na probíhající Souboj klanů ve World of Tanks. Akce začala včera a pokračuje i dnes. Začátek streamu je naplánován na 16 hodin. A jak bývá dobrým zvykem, sledující mohou v rámci Twitch drops získat Mystery drops. Pokud budeme mít štěstí, získáme po 240 minutách i tank. Co vše může padnout, naleznete na obrázku pod tímto odstavcem.

Škoda T 56:

A poslední věc, kterou chci zmínit, je prémiový obchod WoT. Spousta z nás považuje Škodu T56 za vozidlo, které ovládá bojiště. Pro někoho jde o tank, který převyšuje ostatní. Takže pokud máte nějakou tu korunu, konkrétně 950, navíc a chcete ji investovat do Wotka, můžete si zmíněnou Škodovku v prémiovém obchodě zakoupit. Jak samotný tank, tak i nějaké další balíčky.

Hokej

A tím jsme došli na konec dnešního Připínáčku. Snad ještě jednu informaci týkající se května. V květnu začíná v Praze a Ostravě Mistrovství světa v ledním hokeji. Proto se už předem omlouvám, že se toto dotkne i Heatnews. Jsem velkým fanouškem hokeje. Budu v Praze i Ostravě a z toho vyplývá, že spíše budu off-line než online. Takže vše bude ležet na bedrech Sowičky, která se bude snažit, ale samotnému je těžko. Takže pokud půjdete jako já na hokej, ať už do Ostrava či Praha Arény nebo jen do přilehlé fanzony, třeba se tam potkáme. A mimochodem poslední přípravný turnaj před MS začíná už ve čtvrtek 2.5. v Brně, kde naši nastoupí od 18 hodin proti Finům. Pokračuje v sobotu a neděli a ještě pořád lze koupit lístky. Tak se třeba uvidíme i tam.

Přeji všem krásný zbytek neděle a dobrou chuť, pokud budete jíst.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x