Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Další týden ve WoT je za námi, podíváme se, co se událo.

Trocha fantazírování s Poláky

Topový stroj polských středních tanků bude poháněn “nekonvenčním” motorem, tedy přesněji plynovou turbínou. Hned jak jsem si to přečetl, vzpomněl jsem si na jiné vozidlo, jež využívá stejný typ pohonu. M1 Abrams. Nebylo by pěkné se v tomto tanku prohánět po bojištích WoT? Já vím, vývojáři o tom neuvažují, ale co kdyby?

Tank Rewards

Pravidelně se opakující event Tank rewards nám nyní nabízí dvě derivace Shermana a německého Krupp – Steyr WT. Poslední dobou jsem bral jen prémiové dny, přeci jen mám “garáž” plnou tanků, ale to WT mne opravdu zajímá a je to můj cíl. Oželím dny PÚ. Co budete brát vy? Jestliže se nemůžete rozhodnout, mohlo by vám pomoci SuperKravaťákovo video, které jsem nedávno sdílel na našem FB Heatnews.

Popojděme dále

Blíží se nám konec 1. Battle Passu a chystá se druhý, jak jsme před časem informovali, měl by být zaměřen na střední tanky. České TVP 50/51 a americký M48 Patton. Nejsem schopen říct, zda bude plynule navazovat nebo dostaneme chvilku oddechu. Každopádně. Dle informací bude mít pouze 20 úrovní hlavního postupu. Jedna z odměn je velitelka s krásným českým jménem Angela Milotová. Je vidět, že je to Češka jako poleno.

Anketa

Překvapilo mne, kolik z vás si zvolilo jako odměnu za FL Char Futur 4, ke které jsem slíbil recenzi, k níž jsem se ještě nedostal. Naopak mne překvapil poměrně malý počet Obj. 777. Vozidlo bylo dlouho známo a bylo dlouho v datech hry. Každopádně tento tank pěkně popsal Vija v názorové recenzi. Díky Kipince máme i pěknou galerii k “sedm set sedmdesát sedmičce”, kterou vám sem přidám, když byla v článku. Snad se k té svojí recenzi brzy dostanu i s dalšími jejími screeny od té samé autorky. Jeden už jsem tady na webu použil na puzzle.

Tady je ta slíbená galerie

Dámy a pánové a to je asi pro tuto neděli vše, tak se uvidíme zase příští týden u mého kecání okolo WoT. Tak čus.


P. S. Vím, ještě běží SB a mohl jsem o tom mluvit, ale myslím, že k tomu bylo řečeno dost jak mnou, tak Jménem1. Uvidíme, zda ještě Vija něco přidá. Tak teď už opravdu čau.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3 1 vote
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments