Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Nedělní poledne už tradičně znamená Připínáček.

Nedělní poledne už tradičně znamená u nás na Heatnews Připínáček. Nejinak tomu bude i dnes. Tak se pohodlně usaďte a jdeme na to. Co nás dnes čeká? Shrnutí oslav narozenin WG, možnost nákupu tanků a připomenutí možnosti vyzvednout si ve hře dárek zdarma.

Narozeniny WG

Wargaming oslavil 13. narozeniny. Ano, už třináct let jsou tady s námi tanky. Zažili jsme s nimi mnoho zábavy, ale také naštvání a zklamání. Za sebe musím říci, že letošní narozeniny pro mě byly spíše zklamáním. Nepotřebuji něco extra, ale nějaké ty drobnosti by vyvolaly úsměv na tváři a radost hráčů. No, byly slevy v obchodě, ale ruku na srdce, tyto slevy nejsou nic mimořádného. Kdo hraje pravidelně, ví, že může párkrát do roka něco ušetřit. Ano, byly a ještě pořád jsou Twitch dropy, které můžeme získat za sledování Twitche. Obchod je otevřen ještě 7 dnů. Takže pokud máte zájem, můžete sledovat Twitch.

 

Bohužel je tam háček. Ve stejné době probíhá souběžná akce Nájezd Husarů. Takže pokud chcete narozeninové dortíky, bohužel musíte počkat zase na pondělí.

 

Celkově pro mě jsou tyto narozeniny zklamáním. Čekal jsem třeba narozeninovou garáž. Garáže jsou pro WG  takovým základem. Bohužel nebyla. Někdo možná namítne, že jiné hry narozeniny neslaví. Ano, je to pravda, ale WG se snaží tuto tradici dodržovat. Je to jejich rozhodnutí, takže by ona oslava měla trošku vypadat.

 

Speciální balíček: AMX 13 57F, Rudy

Při procházení hry jsem obchodě objevil speciální balíček s tanky. Zaujalo mě AMX 13 57F, které stojí 313, 19 Kč. Vzpomínám si, že tento tank byl k dispozici docela výjimečně a spousta hráčů jej chválí. Bohužel ne každý hráč tento tank v nabídce má. Pokud jej chcete, zkuste tedy zkontrolovat, jestli patříte mezi ty šťastnější. Nabídka je z mého pohledu zajímavá.

Ve stejném obchodě je k dispozici i T 34-85 Rudy. ten si WG cení na 369,19 Kč. Takže jestli jste o něm uvažovali… Akce myslím končí v průběhu dnešního dne. Tak zkontrolujte prémiový obchod a nabídky v garáži.

Dárek zdarma

A poslední věcí, u které se dnes zastavím, je denní dárek zdarma. Ještě pořád pokračuje akce dárek ve hře zdarma. Kde jej najdete? V garáži kliknete na obchod a hned první položka s názvem NEJLEPŠÍ. Tam úplně dole naleznete položku Náhodný denní dárek.

 

Jde o drobnosti, ale potěší. Dvakrát kliknete a dárek je doma, tedy v garáži.

 

Já dnes získal velkou sadu nářadí. Jak píši, drobnost, ale je to hezké.

 

A to je pro dnešek vše. Přeji vám dobrou chuť pokud vás čeká oběd a krásný zbytek dne.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x