PuzzleWorld of Tanks

Puzzle – EBR 105

Puzzle jsou opět tady, ačkoli opožděně, za to se omlouvám. Co tu máme dnes? Francouzský lehký kolový tank Panhard EBR 105.

Od EBRa “sto pětky” rozhodně zabolí 390 dmg na APCR, který létá rychlostí 1300m/s. Tato rychlost je u LT na t10 nejvyšší, co se základní munice týče, s bleskové zaměření činí 1.34s, dále na tomto stroji potěší i nízké hodnoty odporu terénu, maximálka v rychlostním režimu a maskovací hodnoty 21.15% v naprostém klidu – po výstřelu 4.19. Tyto výhody ovšem vyvážuje nízký dohled 340 metrů a nejnižší počet životů ze všech lightů na této úrovni. Na závěr zmíním i očividnou perličku, že má i nejslabší pancíř z lehkých desítek.

 

 

Jinak kdo by chtěl a utekly mu předchozí puzzle skládačky, dávám sem dva odkazy. WoT a WoTB, oboje jsou puzzle, oboje veřejné. Tak hodně štěstí a kdo chce, může se pochlubit v komentářích!

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x