Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne znamená Připínáček. 

Krásné nedělní poledne. Už tradičně vás vítáme u Připínáčku.

Drops

Wargaming slaví narozeniny a my můžeme získat jejich slovy nějaké dobroty a dortíky. Oč jde? Klasické twitch drops, ze kterých místo žetonů, padají narozeninové dortíky – příjemná změna oproti žetonům. Více informací si přečtěte na stránkách WG. Já mám tyto akce rád. Každý si tam najde to svoje. Však se podívejte, co si můžete koupit.

Servery:

Nevím, jestli jste si všimli, ale nově s vydáním aktualizace 1.24.1 si všichni hráči v regionu EU mohou vybrat kterýkoli z evropských serverů: EU1, EU2, EU3 a EU4. Užijte si svobodu výběru serveru s nejlepším pingem nebo jednoduše přejděte na server, kde hrají vaši přátelé z Evropy a Střední Asie. Přidání serverů EU3 a EU4 bylo vyžadováno pro hráče, kteří přenesli své účty z RUBY do EU, aby se zvýšila dostupnost a kvalita hry. Spolu se servery EU1 a EU2 poskytují komplexní pokrytí v celém regionu a zajišťují, že vždy najdete server, který vyhovuje vašim potřebám. Oslavme v dubnu narozeniny World of Tanks (EU) a staňme se jednou obrovskou četou sdružující všechny servery EU!

Volná kamera:

Součástí aktualizace je také ukončení podpory volné kamery po smrti hráče. nejsem si jist, jestli to souvisí s možností posmrtného režimu, který WG uvedlo do hry. Posmrtný režim:

Objevte nový prvek „Posmrtný režim“ a zlepšete své mistrovství na bojišti! Tento prvek poskytuje důležité informace o pozici nepřítele, trajektorii granátu a mechanice průbojnosti. Prvek obsahuje poslední okamžik – funkci, která odhalí zásadní informace o výstřelu, který zničil vaše vozidlo. Poslední okamžik nabízí jak podrobnou, tak zkrácenou verzi. Posmrtný režim prohlubuje vaše chápání hratelnosti hry a pomáhá vám se v každé bitvě něco naučit. Bitvy na mapách s náhodnými událostmi nebudou zpočátku podporovány. Podpora posledního okamžiku bude přidána v blízké budoucnosti.

Varování:

Server Rykoszet vydal varování ohledně podvodu, který se šíří po Discordu. Tentokrát rozdávají CS skiny zdarma Myslím, že vám nemusím připomínat, že na náhodné odkazy s krásnými příběhy a dárky zdarma od cizích lidí nebo dokonce přátel neklikáme! Takže prosím, buďte opatrní a zvažte na které nabídky reagujete.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
7
0
Would love your thoughts, please comment.x