World of Tanks

TT-130M

Vzpomenete si ještě na československý tank TT-130M?

Vzpomenete si na československý tank TT-130M? Psali jsme o něm loni. Je to československý speciální těžký tank IX. úrovně. Vidíme výrazně zmodernizovaný těžký tank T-56 se zvýšeným pancířem, proto ta podoba. Klíčové rysy tanku TT-130M: úspěšná kombinace komponentů sovětských a čínských těžkých tanků. Vozidlo disponuje mohutným motorem s výkonem 550 koní doplněným raketovými tryskami. Trysky může velitel použít pouze čtyřikrát. Trysky jsou výkonnější než u čínských protivníků. TT-130M je určen k aktivnímu boji zblízka a k účinnému průlomu v čele útoku. Díky svým vlastnostem je vynikající volbou pro tankisty, kteří preferují agresivní herní styl v čele svého týmu.

československý tank TT-130M deváté úrovně

A proč o tomto tanku píšeme? Protože WG tento tank připravil pro vydání v aktualizaci 1.23.1. Tank je zcela připraven k vydání.

Všeobecné:

  • Přidána značka tanku: „Built-in Remark”
  • Odstraněny štítky tanku: „Tajné“ a „Testování“
  • Cena devítky se změnila ze 100 na 13 050 zlatých.

Technické parametry tanku si můžeme prohlédnout na nadcházejícím odkazu tank.gg. A pokud si dobře pamatujete, tak tank je jednou z hlavních odměn následujícího Battle passu 13 s želvami Ninja.

Superkravaťák k tomuto battle passu natočil video, tak se mrkněte:

 

A co vy? Líbí de vám spojení WoT a želviček? Podělte se s námi o své názory do komentářů.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments