Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady i s Připínáčkem.

Po čase vás zase vítám u nedělního Připínáčku. Vím, vrátil jsem se po dovolené, ale s časem jsem pořád na štíru, takže dnes jen pár informací.

Aktualizace 1.24. už je za dveřmi. Pokud půjde vše podle plánu, aktualizace na nás čeká:

  • ASIE: 4. března
  • NA: 5. března
  • EU: 6. března

WG umožňuje předběžné stažení této aktualizace. Takže neváhejme a stahujme, ať jsme připraveni. A zároveň, když jsme u těch aktualizací, tak Wotexpress zveřejnil i předběžná data té další. Letní aktualizace 1.25 vyjde 5. června 2024 ráno. Data vydání [podle regionu]: ASIE: 3. června NA: 4. června EU: 5. června Nové adresáře pro umístění úprav: ./mods/1.25.0/ a ./res_mods/1.25.0/ Začátek Všeobecného testu 1.25 je na začátku května (~9. května).

Twich drops

Dnes odpoledne na Twitch probíhá Finále legendy Náporu, kdy i my diváci můžeme získat Mystery drops. Ten padne po 240 minutách sledování. Tak vám držím pěsti, abyste byli úspěšní.

A poslední věc, na kterou chci upozornit. Prémiový obchod nabízí Kv-5. Za mě je to pořád ještě skvělý tank, který spousta lidí podceňuje. Níže je mé video, kde jsem splnil misi a dokonce získal M. Prostě je to můj tajný favorit.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám krásný zbytek neděle a pokud máte před sebou oběd, tak dobrou chuť.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments