Nedělní infoPuzzleSupertestWorld of Tanks

Říjnové Soví Hnízdo

Ahoj, první říjen je tady, babí léto je takové všelijaké (pokud vůbec tedy je), Rejnok odpočívá a tak opět čtete Soví Hnízdo. Jak se máte?

Zvládáte vše, jak potřebujete? Jde vám hraní? Napřed zrekapituluji uplynulý herní týden a taky si přečtete, co nového nás případně čeká.

Supertest a další

Ke změnám došlo u tanků Bofors Tornvagn, CS-52 LIS, Obj. 452K a M48A2 (120). Zmíněný Object 452K taktéž jel na supertest, absolvoval už čtvrtou řadu úprav, další iterace se dočkal i TITT Rozanov, psali jsme zde. A ještě bych zapomněla i na Nemesis – galerii momentálně testovaného tanku.

Wargaming má na youtube také své reklamy. Nezdá se mi tedy, že by byly úplně povedené, ale toť na uvážení každého a někteří z vás se mnou sdílí názor.

Co puzzle? Včera přišel na řadu Super Conqueror. Kdo si chce šedesátikusové puzzle složit, může tady – a kdo chce, může pokračovat ve čtení akce “Soví Hnízdo”.

Co nás čeká?

Říjen, potažmo začátek listopadu bude nabitý akcemi.

Zde je jejich seznam:

Znovusjednocení Německa (2.-9.10.) – Speciální nabídky za goldy a v prémiovém obchodě (tedy za peníze), dále budou k dispozici také přizpůsobení tanků a spotřební doplňky s německou tematikou za mise.

Turnaj “MillionPugs WoT7” – Kvalifikace 4. + 7.10., skupinová fáze 8.10. a finále 13.–15.10., formát 7v7.

“Na vrcholku stromu” – Akce potrvá od 5.10. do 5.11 a slevy a další šikovnosti budou na tanky M-V-Y (USA) a WZ-132-1 (Čína).

Kanadská výzva (6.-10.10.) – spotřební doplňky, osobní zálohy a přizpůsobení s tematikou země javorového listu buďto v misích nebo za goldy (i 2d styl  „A Mari Usque ad Mare“ pro britský Centurion Mk. I). Nabídky v herním obchodě potrvají až do 13.10.

Prime Gaming “Explorer” (18.10.-15.11.) – Prime Gaming balíček s velitelem, prvky přizpůsobení a jedním dnem premium účtu

Mirny: Ztracená naděje (druhá polovina října) – Ztracená naděje je závěrem trilogie Mirny-13, jež začala v roce 2020 a pokračovala do roku 2021! Zapojte se do intenzivních bitev v atmosférické krajině a postavte se třem různým bossům pro každé nastavení obtížnosti.

Československá výzva (27.-30.10.) – Oslavy dne vzniku samostatného československého státu – mise, nabídky za goldy a peníze. Speciální mise pro úpravové prvky, vzhled posádky a spotřební věcičky. 2d a 3d styl za goldy, v prémiovém obchodě najdete balíčky tanků a stylů.

Aktualizace 1.22.1

Změny v režimu Nápor

WG údajně sleduje zpětnou vazbu a snaží se celý režim pro hráče vylepšit. Lehce upravili bodový systém prestiže, změnili hodnocení režimu a taky zastropovali tzv. “Super Platoons” kvůli zneužívání čet silnými hráči. (Maximální rozdíl v hodnocení mezi hráči Super Platoon je nyní 1.500 bodů hodnocení.)

Kde jsem k tomu přišla? The Armored Patrol.

A které akce ještě běží?

Do 2.10. ještě můžete britské známky směnit za styly, spotřebáky, obtisky a další věci v eventovém obchodě “Roll, Britannia”. Waffenträger: Projekt Hyperion si můžeme zahrát do osmého října, Nápor až do 16.10., Prime Gaming má do 25.10. balíček “We the Harries”.  Twitch streamy se speciálními dropy, kde získáváte žetony a pak je můžete směnit v obchodě, poběží až do 13.11., battle pass (už 12. sezona) si můžete vychutnat do 22.11. A zasloužené odměny 2022 si můžete vyzvednout do konce listopadu. Kdo tedy tak ještě neučinil, máte poslední dva měsíce. Tak ne že si řeknete “Já mám ještě čas” a pak puf, odměny nebudou. Přece si sami sobě neuškodíte, ne?

 

Uffff, omlouvám se za slohovou práci, ale dneska to asi jinak nešlo. Snad se vám tedy Soví Hnízdo líbilo, neunavilo vás a něco jste si z něj i odnesli. Teď už vám přeji jen dobrou chuť a pokud možno pěkný zbytek neděle.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 3 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments