World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení.

Nedělní poledne již tradičně přináší článek na Heatnews. Ani dnešní den není výjimkou. Takže vítejte u nás.

Včera byl nádherný, téměř pozdně letní den. Teploty překročily dvacítku a já trávil čas venku na zahradě. Připravoval jsem ji na zimu, která za chvíli přijde. První náznaky zimy přišly začátkem týdne. Po ránu u nás byly teploty pod nulou. Řidiči poprvé vytáhli škrabky a čistili skla aut. Tento víkend je příjemným překvapením. Užijme si ho i přesto, že dnes rosničky předpovídají nižší teploty než včera.

Ale vraťme se ke hře. Tento týden WG spustil Haloweenskou akci Mirnyj – 13. Takže jestli vás v minulých letech bavila, do tanku v tank a hurá na bojiště porazit nepřítele a získat odměny. Návody a pravidla jsou na stránkách WG. Přiznám se, že jsem stihl jen pár her. Bohužel jsem se opět dostal do časového presu a musím říct, že mě to mrzí. Doufám, že se to zlepší a čas si ještě najdu. A co vy? Jak jste na tom? baví vás tato událost?

Také chci zmínit blížící se termín ukončení akce Zasloužená odměna 2022. Nezapomeňte utratit své žetony a koupit si to, co se vám líbí a hodí. Já osobně doporučuji koupit si vylepšené vybavení. To se vždycky hodí. Obchod za žetony je ve hře v sekci obchod, odměna za události, zasloužená odměna. Nezapomeňte na to. Byla by škoda, kdyby se vám žetony vypařily.

Také chci připomenout další balíček Prima Gaming. V rámci tohoto balíčku získáme velitele Roberta Nansena a slovy WG další dobroty. Více o balíčku opět na stránkách WG. Pokud vás láká Amazon Prime, pořád je možnost využít polské stránky. Více naleznete zde.

Já vím pořád píši a píši, ale už se blížím ke konci. Jen chci ještě připomenout možnost pokládat otázky komunitním kontributorovi Superktavaťákovi. Pokud tak chcete učinit, využijte tento odkaz.

Ano, to byla opravdu poslední informace dnešního Připínáčku. Přeji vám dobrou chuť a krásný zbytek neděle.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.