Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Je nedělní poledne a na vás čeká Připínáček.

Vítám vás u nedělního čtení. Mimochodem dnes jsem si všiml, že se jedná už o 123. připínáček. Ten čas letí strašně rychle. Já vím, říkám to často, ale asi je to věkem. Čím více člověk stárne, tím mu čas utíká rychleji. Pořád mám co dělat a nějak se nestačím nudit a týden je pryč. Ale abych nebyl jen negativní, podělím se s vámi o své drobné radosti z tohoto týdne. Jsou dvě, vlastně tři. První je vydání nového alby mé oblíbené kapely Škwor. Pro ty, co neznají přidávám jejich první singl.

Druhá a zároveň třetí věc, která mi udělala radost je hokej. V Extralize vyhrály oba mé srdcové kluby Kometa Brno i Vítkovice. O to více budu mít dnes odpoledne dilema, komu u nás v hale fandit. Ano, pravidelně chodím na hokej. Možná jsme se tam i potkali. A ta třetí hokejová věc je zahájení prodeje vstupenek na Mistrovství světa v hokeji. To se příští rok koná v Praze a v Ostravě a já už se těším do Praha a Ostrava arény. Objevím se v obou. Lístky na ČR už jsou vyprodané, ale na Slovensko jsou do Ostravy ještě pořád k dispozici. A je pravděpodobné, že se ještě nějaké lístky objeví i na naše. Do prodeje se vrátí rezervované a nezaplacené v určeném termínu. Tak třeba se vám taky zadaří.

Já vím, ani jedna z těchto tří věcí nesouvisí s tanky, ale chtěl jsem se prostě s vámi podělit i o věci mimo hru. A teď už zpátky k tankům.

Zpátky k WOT

Předběžné stažení aktualizace: WG pro nás připravil další aktualizaci, tentokráte 1.22.1. Aktualizace vyjde na ASIA: 16. října, NA: 17. října a u nás v EU 18. října stejna tak v RUBY 18. října. WG už umožňuje předběžné stažení prostřednictvím WGC. Velikost aktualizace závisí na použitém klientovi:  1.3 GB (SD verze) nebo 1.73 GB (HD verze). Více informací získáte na následujícím odkazu.

Také vás chci upozornit na Finále turnaje MillionPugs WoT7. Pokud využíváte Twitch drops, tak si ho nenecháte ujít. První část byla včera. Ale nezoufejme. Hlavní odměny – Mystery drops – začínají dnes v 16:00. Při troše štěstí získáme jeden z tanků Škodu T 27, Chrysler K nebo T-103, případně 2D styly či den prémia. Další informace získáte na tomto odkazu.

Možná si vzpomenete, že jsem psal o akci v RUBY. Každý neaktivní hráč může získat prémiový tank Kirovets. Akce slaví úspěch. Už přes 107 tisíc hráčů vyjelo do bitvy s tímto tankem. Já vím opakuji se, ale třeba se v EU také dočkáme něčeho podobného. Uvidíme.

Závěrem vám chci připomenout, že jsme opět spustili možnost pokládat otázky známým osobnostem WoT. Tentokráte je to Superkravaťák. Článek jsme připíchli nahoře na webu, aby se vám dobře hledal. takže pokud vás cokoli zajímá, mrkněte se sem. Na vloženém odkazu můžete položit svou otázku.

Tímto se s vámi loučím, přeji dobrou chuť, pokud budete obědvat a hodně štěstí při sledování Twitche s Twitch drops.

 

PS: Nezapomeňte 18. října v 08:30 začíná Mirny.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments