HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Zvony odbily nedělní poledne a na vás čeká Připínáček. Nevím, jestli jste zaregistrovali, ale od včerejška probíhají v Ostravě dny NATO a psala o tom i Sowička v minulém Hnízdě. Pro milovníky vojenství je to největší událost u nás. Dnes odpoledne nás čeká ukázka tanku T-72M4CZ a Leopard 2A7V.

Uvidíme i stíhačky F-35 B od RAF a F-35 A. Tedy letounů, které chce pořídit i Česká republika.

A samozřejmě že i spoustu jiné techniky. Pokud se tedy nemůžete účastnit osobně, na výše uvedeném odkazu naleznete i možnost sledovat celou akci z domova.  Já sám se také dívám z domu. Vřele doporučuji.

Venku jsou ještě pořád letní teploty, ale ve čtvrtek, resp. v pátek začala extraliga hokeje. Abych byl upřímný, byl jsem v pátek na stadionu a musím říct, že jsem odcházel zklamaný. Těšil jsem se na hokej a to, co jsem viděl, mě nepotěšilo ani výsledkem, ale hlavně ani předvedenou hrou. Já vím, začíná sezóna. Ještě je spousta času, ale prostě vnitřně jsem čekal více. Všechny tři mé oblíbené celky prohrály. Ale není všem dnům konec. Nejdůležitější je, kdo se bude smát nakonec. A pokud si ještě uvědomíme, že mistrovství světa v hokeji se bude v roce 2024 konat u nás v Praze a v Ostravě tak tím více důvodů v očekávání dobrého hokeje mám. Doufám, že nějakou tu medaili získáme. A co vy? Zajímáte se o hokej? Plánujete jít na extraligu či mistrovství světa?

Já vím, dnes to moc o tancích nebylo, ale nejen tanky a hrou živ je člověk. Ale abyste neřekli, tak Sowička včera vydala Puzzle, tak si jej můžete vyzkoušet na následujícím odkazu.

Já se s vámi rozloučím s přání příjemného zbytku neděle a dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.