Nedělní infoWorld of Tanks

Soowino hnízdo

Soowino hnízdo je po delší době na programu dne. Jak se mají školáci tankisté po návratu do škol? A co pracující tankisté?

Ahoj všichni, těšili jste se na Hnízdo? Už nějaký pátek uplynul od toho posledního. Jsem tu tedy zas a čeká nás rekapitulace končícího týdne, tak jdeme na to.

Pro školáky začal nový školní rok, ale ani WarGaming nezahálel, ostatně ani přes prázdniny.

Hra

V pondělí přišly do herního obchodu nové styly, jeden z nich je i na KV-2 – mimochodem vypadá celkem zajímavě, ale za tu cenu nevím nevím, možná jen pro opravdového sběratele.

 

Úterý bylo ve znamení 2 bonus kódů. Po aktivaci prvního jste mohli získat obtisk, u druhého přístup k misi a náhodnou odměnu za misi – buďto 3 obtisky anebo 5 ks spotřebáků či směrnic.

Středa přinesla galerii čtyřkového sovětského středního tanku IT-3, o samotném tanku jsem psala tady. Nebudu se divit, pokud najdeme IT-3 ve vánočních krabičkách.

Ve čtvrtek jsme se s Rejnokem podělili o dva články. Rejnok psal o Vz. 55 ve dvou podobách a já o změnách Super Conquerora.

Na konci pracovního týdne, tedy v pátek, začalo WG testovat M48A2 (120). V článku jsem to psala, připomenu to i teď. M48A2 (120) se ukázal po dost dlouhé době, asi byl u ledu. Kdysi ho dali na tier 10, aktuálně přesunuli na tier 9… Uvidíme, co s ním změny udělají a jak moc ho WG “rozbilo”.

A včera jsme přinesli info i o malém prémiovém tanku z našich krajin. Trojkový lehký Pzw. 39 podstupuje testy taky a zatím těžko říci, jak ho získáme.

 

Na wotexpressu už “blázní” s Vánocemi, ale třeba to tak opravdu bude letos vypadat, tak uvidíme. Ostatně… Kdy čekáte, že začnou blbnout s Vánocemi v obchodech? Sama tipuji přelom září/říjen, nejdéle do konce října (nadsázka, nebojte se nic).

Akce s armádou

Také včera proběhl Den s armádou v Mladé Vožici na Táborsku. Pozvánku jste mohli najít třeba tady nebo na FB mladovožických hasičů.

Abych nezapomněla – na příští víkend se jako vždy na letišti v Mošnově chystají Dny NATO, 16.-17.9., němečtí kolegové tam přivezou tank Leopard 2, Poláci K2 Black Panther a od nás pak T-72 i jeho modernizaci T-72M4, dále T-34/85 a Leopard 2A4. Určitě se máte na co těšit. Kdo pojede, ať se mu akce líbí 😉

 

Jaký jste vůbec měli první zářijový víkend? Možná si vzpomenete, že v posledním puzzle jsem psala, že si jedu užít Concorso Castle Blatná – a taky jsem si užila. Sice jsem se trochu usmažila, ale to byl malý detail. Akce opravdu stála za to. Akorát co se akcí týče, občas trochu prskám, že další rozumné události mám hodně z ruky, jako třeba teď tu v Mladé Vožici. No nic, ať zase moc nekecám, užívejte zbytek víkendu a třeba brzy budete číst další Hnízdo.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"