Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Jako tradičně vás vítám u Připínáčku

Dobré nedělní poledne, vítám vás u Připínáčku. A úvodem hned to asi nejdůležitější. Už jste utratili své narozeninové mince? Pokud ne, tak neváhejte, protože zítra ráno při restartu serveru i ně přijdete bez náhrady. A co bych doporučil vybrat? Pokud máte alespoň 30 mincí, pak si zcela určitě vyberte něco z vylepšeného vybavení.

 

 

Stejně tak si nezapomeňte vybrat odměny z narozeninového dobrodružství. Psali jsme o tom celý článek, tak pokud vám utekl, klikněte na následující odkaz. myslím, že zmíněné odměny za to stojí, no ne?

A teď spíše pro zajímavost přináším obrázky kamufláží Battle Pass XII v Rusku. RUBY vybral pro následující epizodu tyto tanky: WZ-132-1, K-91, Bat.-Châtillon 25 t. Jak se vám líbí? Jsou pro vás zajímavější styly EU nebo RUBY?

Pokud uvidíte na EU serverech 1 až EU 3 hráče, kteří si do EU převedli účty při převodu WoT v RUBY na Lestu, věřte, že to není náhoda. Na ruských stránkách existuje návod, jakým způsobem si zajistit pozvánky na zmíněné servery. Tyto pozvánky automaticky posílá za splnění určitých podmínek bot. Takže počítejte s tím, že počet těchto hráčů bude růst. Získaní pozvánek je jednoduché a dostupné pro všechny hráče. Těšíte se?

A na závěr opět přinášíme kód, kterým si aktivujete misi RM2023L1S1

 

A to je pro dnešek vše. Přeji vám krásný zbytek neděle a případně dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments