World of Tanks

Narozeninové dobrodružství – odměny

Narozeniny WG skončily. Je čas vybrat si odměny. 

Zúčastnili jste se akce Narozeninové dobrodružství? Tak si nezapomeňte vybrat odměny. Na začátku jsme si vybrali tým a plnili jednotlivé úkoly.

Za plnění úkolů získávaly týmy odměny, které se ale nepřipisovaly automaticky, ale musí se vybrat ve hře. Přiznám se, že jsem si nevšiml žádného upozornění, že si musím vybrat odměny zdarma. Je možné, že jsem se přehlédl, ale pokud je nás takových více, je škoda o odměny přijít. Takže co, pro jejich získání musíme udělat? je to jednoduché. Stačí se přihlásit do hry. Otevřít Obchod a tam si vybrat první položku Narozeninový obchod. Tady bych chtěl upozornit na nutnost koupit si v sekci předměty za mince, které jsme ve hře získávali. Jedná se o první položku v obchodě. Ale zpátky k odměnám zdarma. Ve stejném obchodě vybereme záložku nejlepší nabídky. Úplně dole jsou týmové odměny:

A tady jsou pak tři bezplatné nabídky. V mém případě kapitán Myšák:

Po rozkliknutí už jen kliknout na tlačítko získat:

A pak je to doma:

Součástí třetího balíčku je den prémia. Počítejte s tím a vyberte si ho, pokud můžete hrát. Je škoda, aby propadl, ne?

Součástí narozeninového obchodu je také sleva na vozidla ve zlatých. Ta je dostupná v sekci předměty za zlaťáky. Karty Osobní doporučení, jsou celkem tři, obsahují slevy na tanky od 15 do 35 % dle hlasování. Součástí balíčků jsou místo v garáži, 100% posádka, 2D styl, obtisky a deset x5 zkušeností pro vybrané vozidlo.

O které tanky jde?

1. balíček:

  • 112 – 10 155  zlatých (-15 %)
  • Kanonenjagdpanzer 105 – 9 030  zlatých (-25 %)
  • Prototyp 50TP – 7 890  zlatých (-35 %)

2. balíček

  • IS-6 – 11 175  zlatých (-15 %)
  • Chrysler K – 8 060  zlatých (-25 %)
  • AMX Canon d’assaut 105 – 7 890  zlatých (-35 %)

3. balíček

  • T26E4 SuperPershing – 7605  zlatých (-15 %)
  • WZ-120-1G FT – 8 735  zlatých (-25 %)
  • Löwe – 8 935  zlatých (-35 %)

Vybrali jste si?

A nezapomeňte, že podle WG je obchod otevřený do 28.8. pravděpodobně do restartu serverů, takže si odměny vyberte nejpozději v neděli večer.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments