Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne znamená už tradičně Připínáček.

Vítejte u pravidelného nedělního čtení.

Dnes se sluníčko schovává za mraky, prší, proto má smysl zapnout si hru a dát si tanky, ne?

Podívejme se na zajímavé události, které probíhají nebo na nás v blízké době čekají.

Pokud jste si všimli a vybíráte si odměny v akci Narozeniny WG, děláte dobře. Pokud ne, ještě máte dva dny na to, abyste si nějakou odměnu vybrali. Tak navštivte tyto stránky a vyberte si svou odměnu.  A nezapomeňte se pochlubit, co jste získali.

Pořídili jste si tank v Montovně? Vyšel na vás tank s číslem? Pokud ne, možná není důvod smutnit. Podle kolegů z Wotexpressu WG uvažuje, že se 3D kamufláže s číslem rozšíří mnohem více. Zatím se jedná jen o domněnky a nemusí se objevit, ale podle mě je to velmi zajímavá myšlenka. Číslo nebude pasivní označení tanku, ale může ukazovat průměrné poškození tanku, případně nejvyšší způsobené poškození. Za mě jde o velmi zajímavý krok. Co si o tom myslíte vy? A pokud po Kpz. 07 P(E)  toužíte, ještě jich v montovně zbývá přes devět tisíc.

A poslední zajímavostí je informace, kterou původně přinesl Wotexpress a převzal ji TAP. Jedná se o neověřenou informaci, ale Wotexpress se málokdy mýlí. Podle nich se WG připravuje nerf nejsilnějších desítkových tanků. Připravuje testy T95/FV4201 Chieftain, Object 279 (e) a nejen odměnových, ale i vyzkoumatelných jako je Vz. 55. Jak je zvykem, změny budou představeny komunitě a pokud ta tyto změny přijme, WG je pustí do hry. Nedělejme si iluze. Komunita s nejvyšší pravděpodobností všechny tyto změny přijme, víme přece, jak to chodí, že? Jestli se jedná o opatření WG nebo Lesty zatím není známo. Každopádně tato úprava nebude v rozporu s podmínkami hry, protože tanky se oficiálně nedají koupit.

A to je pro dnešek vše. Pokud ch chcete ukrátit dlouhou chvíli, mrkněte se ještě na naše včerejší Puzzle.

Přeji krásný zbytek neděle a pokud jíte, tak dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments