PuzzleWorld of TanksWOT BLITZ

IS-6 PUZZLE

Ahoj všichni. Dneska jsem hodně dlouho přemýšlela, který tank vybrat, když vám se vůbec nechce. A tak je tu IS-6 jako puzzle.

Historie stroje IS-6

Byla nedokončeným projektem z doby od prosince 1943 do léta 1944. Na plánech pracovali v Kirovových kancelářích v Čeljabinsku, pak ve vývoji i pracích na prototypu pokračovali v závodě Uralmaš. Ale protože neměla žádné výhody (dokonce i pancíř IS-4 byl lepší proti ní) oproti plánům ostatních sovětských těžkých tanků, upustili od ní. V realitě existovaly dva typy, tato a Object 252/253.

WoT

Ve hře najdeme IS-6 ve dvou verzích, a to klasickou a IS-6B. Ovšem pozor – nezapomeňme ani na “dvojče” nebo sourozence Obj. 252, potažmo 252U. IS-6 je jeden z tanků z omezeným MM, ačkoli se do bitev s tierem 9 nehodí kvůli nízké průbojnosti.

 

 

WoTB

I tady má preferenční MM, jako klon má IS-6 Fearless, klonovou verzi jste mohli získat za rankedy. Ovšem tuto vyměnili za Lorraine Fearless a Lorraine pak nahradili T49 Fearless.

 

Nevím, kdo z vás má tuhle potvůrku v garáži, ale zeptám se – nepadá tam na ni jen prach? Chodíte s ní zlobit kam se dá? 😀 Opět čekám na vaše komentáře s časy, klidně přidávejte i návrhy tanků a zas příště ahoj.

 

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

4 2 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments