Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení.

Nedělní poledne znamená připínáček. Je poslední červencová neděle. Jsou prázdniny. Všichni si o prázdninách chceme užívat volno. I já budu stručný. Dnes přináším jen informace ze světa tanků.

První věcí, kterou chci zmínit, je odměna za 13 let hraní tanků. Podle kolegů z Wotexpress získáme AMX 13 (FL 11). Jde o prémiový francouzský lehký tank páté úrovně. Psali jsme o něm v květnu zde a už tehdy jsme uváděli, že jej pravděpodobně získáme jako odměnu. Tento hybridní tank má podvozek AMX 13 a věž FL 11 pochází z obrněného vozu Panhard EBR. Tančík disponuje 75mm kanónem. Líbí se vám?

 

 

Možná někteří z vás víte, že dnes se dožívá svých 76. narozenin legenda akčních filmů Arnold Alois Schwarzenegger. Už nějaký ten pátek spolupracuje s Wargamingem a my s ním můžeme jeho narozeniny oslavit. WG všem hráčům, kteří se přihlásí do hry od 28. července, 07:00 do 4. srpna, 07:00 připíše na účet medaili a také jeden den prémiového účtu WoT, 5 misí na 5× ZK za vítězství,  5 plechovek koly a další drobné odměny. Více naleznete na následujícím odkazu. I my přejeme vše nej.

 

A poslední věc, kterou chci zmínit, je možnost získat prémiový tank skoro zadarmo. Záměrně píši skoro, protože se jedná o sledování turnaje MillionPugs WoT7 na Twichi. Turnaj vysílá WG od pátku, ale Mystery drops obdržíme jen dnes od 16 hodin. Co můžeme získat? 2D styl „Síla ducha“ první styl v galerii, 2D styl „Čung Kchuej“ druhý styl v galerii, 1 den prémiového účtu WoT,Lansen C + 100% vycvičená posádka + stání v garáži, T26E5 + 100% vycvičená posádka + stání v garáži nebo WZ-120-1G FT + 100% vycvičená posádka + stání v garáži. Jasně, většina z nás “vyhraje” prémiový den, ale třeba bude štěstí unavené, však to znáte. Tak se nezapomeňte dívat.
Přeji vám hodně štěstí, příjemný zbytek neděle a pokud zrovna obědváte, tak dobrou chuť.
Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments